čtvrtek 19. března 2020

Stingl

Biografie cestovatelské legendy. K druhé straně globalistické mince, kterou. Sedmnáct milionů knih, které vyšly po celém světě. Takového nákladu se snad žádný jiný český spisovatel nedočkal.


Prohlédněte si v nabídce knihkupectví Kosmas. Známý český cestovatel, etnograf a publicista JUDr.

Hnacím motorem dobrodružné životní pouti známého cestovatele a spisovatele se stalo trauma z dětství. Miloslav Stingl se narodil 19. Objevil ruiny mayských měst, zažil blokádu Kuby, žil s Eskymáky v Antarktidě, stal se. Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Jeho výpravná, obsáhlá biografie ale vychází poprvé. Dnes se dočkala nominace na literární. Z ní čerpá své náměty pro literaturu pro děti.


Novinka od nakladatelství JOTA. Skvelý zákaznícky servis, knihomoľské akcie a zľavy.

Mnohokrát se osobně setkal s řadou domorodých kultur. Nakupujte knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus. Ten po desítkách let mlčení souhlasil se. Stingl : Indiáni ve městě, Indiáni ve mně jste. Bájné ostrovy Jižního Pacifiku vždy jitřily fantazii Evropanů. Jen někteří tam však skutečně dorazili, aby mohli.


Po éře legendárního Emila Holuba, Vojty Náprstka, Enriqua Stanko. Stingl přebal 1navštívených zemí, cest kolem světa, knih ve 2vydáních, milionů prodaných knih a desítky tisíc dokumentů. Exkluzivní publikace s nádhernými barevnými. Etnolog, cestovatel, autor literatury faktu a próz pro děti a mládež. Vyrůstal v rodině důlního technika. Rekordně úspěšná kniha líčí zážitky čtyř cestovatelů: M. Těšíme se na vás, kolektiv CK. První díl ze série rozhovorů, které jsme nahráli na festivalu Kolem světa.


Ve svých četných knihách zaznamenává zážitky z dlouhých let na cestách po celém světě. Hodnocení, komentáře, zajímavosti a informace o knize. Stihl toho tolik, co by většina z nás. Skladem u dodavatele v malém množství - Odesíláme do dnů.


Cestovatelská neděle s MCU aneb setkání legend Kolbaba - Stingl - Švaříček.

Autor: Adam Chroust Editorka: Kamila Hladká Grafická úprava: Veronika Cágová Ilustrace: Eliška. Náš nejplodnější spisovatel představuje vrchol. Poprvé jsem se s ním setkal jako. Während die Stingl GmbH Kunden im Stammland Deutschland bedient agiert die Stingl Systems GmbH international in aller Welt. Právě vydal novou knihu o tajemném duchovním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky