středa 25. března 2020

Sálavé topení

Nebudeme Vás obtěžovat tvrzením, jak je náš způsob vytápění nejlepší. Tato technologie je stará několik desítek let. Elektrická sálavá topidla nové generace představují úsporné vytápění, kdy se ohřívají přímo lidé, stěny, podlahy nebo objekty a ne vzduch mezi nimi. Moderní způsob vytápění - levnější investice i provoz. Kombinují vlastnosti konvekčního a sálavého vytápění.


Proč je stropní sálavé vytápění o cca provozně úspornější než konvekční?

Elektrické sálavé přímotopy využívají infra záření k vytopení místností i bez ohřevu vzduchu. Vyrábíme sálavé topné panely neboli infrapanely na stropy i stěny. Elektrické vytápění, sálavé panely, infrapanely, terasové zářiče, průmyslové tepelné zářiče, vytápění hal, regulace vytápění.


Vzhledem k tomu, že díky principu sálavého vytápění jsou zdi teplejší než. Menší infrazářiče jsou vhodné jako doplňkové topení do koupelen. Konvekční vytápění funguje na principu termodynamiky. Naproti tomu sálavé topení funguje na principu kvantové mechaniky.


CAMPAVER Skleněný sálavý panel.

Nebo cokoliv jiného než el. Diskuze TZB-info posts 20. Další výsledky z webu forum. A mluvit budeme o elektrickém vytápění, konkrétně tedy o sálavých topidlech. Upřímně řečeno elektrické topení dnes v módě moc není podle. Při tomto vytápění ohříváme stropní plochu nebo její podstatnou část tak, že její teplota převyšuje jen o několik stupňů požadovanou pokojovou. Spojují několik výhod: příjemné šíření tepla infračerveným. Sálavé topné panely pro elektrické vytápění.


Podle rakouské odborné srovnávací studie se jeví princip sálavého topení jako energeticky nejšetrnější a dosahuje ve srovnání s ostatními typy. Proto přinášíme poněkud odbornější text, zaměřený na využití sálavého topení a tepla z keramických zářičů. Podklady pro tento článek došly ze. Akumulační sálavé panely slouží jako zdroj topení v sekvenčním cyklickém běhu. Se sálavým teplem přicházíte do styku každý den, kdy na vás svítí slunce. Je nedílnou součástí života na Zemi a pro. Stropní panely ECOSUN využívají principu sálavého vytápění (tzv. infračervené vytápění).


Jedinečná povrchová úprava a rovnoměrné rozložení teplot na. Topné folie Ecofilumisťují se do sádrokartonových nebo sádrovláknitých podhledů jako stropní infračervené vytápění.

Tepelná pohoda a pocit tepelného komfortu není jen o teplotě vzduchu. Velkoplošné nízkoteplotní topné systémy a sálavé topné panely dokáží zajistit komfort. Panely ze skla nebo lávového kamene. Mnoho barev, rozměrů a výkonů! Topné panely využívají princip sálavého nebo-li infračerveného vytápění.


Rovnoměrně rozložené teplo po celém pokoji. Infračervené sálavé topení. Využití proti vlhkosti, plísním a. Jsme členem skupiny autorizovaných prodejců společnosti FENIX. Těžištěm naší činnosti je uceléná služba zákazníkovi při výběru a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky