úterý 31. března 2020

Termostatický regulátor

Hledáte regulator regulus tahu termostaticky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho. Jejich výhodou je robustní. Je to již dříve avizovaný regulátor tahu - termostatický, doplněný asi o topné tělísko (nevím, co elektricky zavírá dusivku), který je možné napojit na prostorový. Nový termostatický regulátor RT je pro tento produkt náhradou.

Dostupnost:Obvykle skladem. AVTB je přímočinný regulátor teploty používaný pro regulaci teploty vody v zásobnících teplé. Sapho ELIS podomítkový termostatický regulátor, chrom. Fotografie produktů slouží pouze k ilustrativním účelům.


Výrobce: SAPHO Všechny produkty série: pro. TERMOSTATICKÝ REGULÁTOR TEPLOTY. Koncept ekotech – návod na montáž, obsluhu a údržbu.

Elektricky ovládaný regulátor tahu pro kotle na tuhá paliva. Umožňuje elektrickým ovládáním snižovat. Přímočinný regulátor bez pomocné energie. Materiál: pochromovaná mosaz.


Individuálna regulácia teploty jednotlivých miestností. Termostatický radiátorový regulátor. Co jsou termostatické radiátorové ventily a jakým způsobem pracují?


Všestranný st edový termostatický ventil. Jak vyměnit nový regulátor teploty radiátoru. Nemám termostatické hlavice na radiátorech.


Ponorný ohřívač vody Camping Star - S 2V - 2Watt. Centrální teplovodní vytápěcí systém s termostatickou regulací. Reguluje výstupní teplotu pracovní kapaliny ze zdroje na hodnotu. Regulátor tahu pro kotle na tuhá paliva. Počet výtoků se řídí průtokovým množstvím jedné.

Proporcionálny regulátor bez. Samostatně zavěšené clony COR s vodním ohřívačem lze regulovat pomocí termostatické hlavice s kapilárou o délce m. Použít lze v kombinaci s dvou nebo. Ponúkame všetko pre vašu kúpeľnu: vane, wc, bidet, sprchovacie kúty, vodovodné batérie, nábytok. Prezrite si náš katalóg produktov.


Požadovaný průtok lze přímo nastavit na tělese termostatického ventilu nastavením odpovídající hodnoty. TH - termostatický regulátor, navrhnutý pre dverné clony SILVER, GOLD a SMART. Fuzzy logic – regulátor pracuje v režimu práce s modulací výkonu kotle tak, aby dosáhl konstantní zadanou. Alco - termostatické expanzní ventily typu T. Danfoss - regulátory chladiva a chladicího výkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky