pátek 20. března 2020

Rychlovazač závěsný

Z naší široké nabídky rychlovazačů si vybere úplně každý. Najdete u nás rychlovazače obyčejné, závěsné celé, závěsné půlené a další. HIT Office RZC - závěsný papírový rychlovazač.


Díky euroděrování na hřbetu lze snando založit do pořadače. Vyjímatelný bílý papírový proužek.

Polypropylenový rychlovazač s euroděrováním má transparentní přední stranu a vyjímatelný bílý papírový proužek sloužící pro jeho přesné označení. Přední strana je průhledná a zadní strana zelená. Vhodná kancelářská pomůcka.


Hledáte rychlovazač závěsný apůlený? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Závěsný rychlovazač Euro formát A4. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá.

U s eurozávěsem, povrch: hladký a čirý, tloušťka: mikronů, formát: A rozměr: 235x3mm (XL), kapacita: listů. Ekologický výrobek Český výrobek. Rychlovazač závěsný celý Classic růžový. Určeno pro využití v pořadačích. Použitý materiál eko karton.


Zkratky, jako ROC, zychlovazač obyčejný celý, RZP, rychlovazač závěsný půlený, RZC, rychlovazač závěsný celý, PVC ROC, rychlovazač závěsný celý plastový. Kounicova: dostupnost na dotaz. BPark: dostupnost na dotaz. Tišnov: dostupnost na dotaz. Na hřbetě opatřeny kovovým závěsem pro uložení rychlovazače do závěsného pořadače. Desky- rychlovazač závěsný půlený RZP Sigma červené 10ks.


Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Vyrábíme kompatibilní tonery do tiskáren. Prodáváme také originální tonery a další náplně do tiskáren. Do našeho sortimentu patří i kancelářské potřeby a.

Papírové desky s kovovou sponou určené pro zakládání a třídění dokumentů a písemností. V provedení obyčejném nebo závěsném. Multiperforace pro založení do pořadače.


Desky jsou vybaveny kovovým pérkem. Barevný rychlovazačSpeciální konstrukce bezpečně zafixuje rychlovazač v šanonu a umožňuje jeho vyjmutí bez otevření mechaniky pořadačeÚzká přední. Pevně zachycený rychlovazačový. Papírové složky určené k zavěšení do závěsného i pákového pořadače. Uvnitř vybaveny kovovým pérkem pro uchycení děrovaných dokumentů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky