pondělí 30. března 2020

Výroba vzduchotechniky

Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba STAVOKLIMA, s. AZ KLIMA je výrobcem vzduchotechnického potrubí, příslušenství a vzduchotechnických jednotek. Vzduchotechnika od návrhu po realizaci od českého výrobce Stavoklima s dlouholetou praxí. Vladimír DRÁŽEK - vzduchotechnika. Naše firma sídlí na Praze kde máme vlastní.

Provádíme výrobu a montáž vzduchotechniky. S výrobou vzduchotechnických komponentů máme dlouholeté zkušenosti. Naše výroba je flexibilní a umožňuje. Velká část našich vzduchotechnických výrobků je dodávána ve speciálních úpravách či přímo navržena dle parametrů našich klientů.


Předností naší společnosti. Hlavní náplní divize výroba je výroba vzduchotechnického potrubí, jak. Součástí naší firmy je vlastní dílna pro výrobu vzduchotechniky.

Pracoviště dílny je vybaveno moderní technikou. Naší hlavní náplní je projekce, výroba, montáž a servis vzduchotechniky a klimatizace. A to jak pro všechny typy veřejných budov, tak pro průmyslové objekty. Vyrábíme a prodáváme vzduchotechnické jednotky, komponenty, kulaté, čtyřhranné potrubí, difuzory, tlumiče hluku, klapky - veškeré komponenty pro.


Jako výrobci vzduchotechnického potrubí a dalších komponentů, se můžeme při. Záruční a pozáruční servis. Nabízíme i rekuperaci a dodávky vzduchotechniky, klimatizací a chlazení. Moravská vzduchotechnika, s. Najdi si zaměstnáni a volná místa na vyhledávači práce Careerjet. Vyrábíme vlastní řadu vzduchotechnických komponent, Montujeme klimatizace a tepelná. RADEK TYPLT - VÝROBA VZDUCHOTECHNIKY. Výrobní možnosti - technologie.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte. Jsme výrobcem rotačních regeneračních výměníků. Zabýváme se projekcí, realizací a servisem vzduchotechnických a klimatizačních systémů. Ventop je odborníkem na výrobu vzduchotechnického potrubí a dodavatelem komplexních služeb v oblasti vzduchotechniky, klimatizace, rekuperace a.

Po letech působení v oblasti vzduchotechniky již spolupracujeme pouze s osvědčenými výrobci a dodavateli vzduchotechniky a klimatizace. Komponenty pre dodávku a montáž vetrania a klimatizácie. Volné pracovní místo pro pozici klempíř - výroba vzduchotechniky na brigádu ve firmě v lokalitě Praha.


Odpovězte na inzerát a získejte novou práci. Všetky firmy z oblasti Klimatizácia, vzduchotechnika - priemysel v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Kovo Dolní Město - firma s. Více než let se zabýváme výrobou špičkové vzduchotechniky, klimatizace a větrání pro průmyslové prostory, občanské stavby i bazény. Tradiční český výrobce vzduchotechniky a klimatizace.


PROFI KLIMA - výrobce vzduchotechniky a regulace. Tento anemostat je koncový element centrálních vzduchotechnických zařízení sloužící pro přívod a odvod vzduchu. Anemostat AVK je konstruován pro přívod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky