středa 25. března 2020

Termostat na din

O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Hledáte din listu na termostat ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Elektronický analogový termostat s oddělenou kabelovou sondou (teplotní čidlo). Najčastejšie sa využíva pre chladiace.

VATechnology_katalog_page_20. Jednokanálový termostat na DIN (moduly) s odd. Tento návod k obsluze je součástí. DIN lištu krytie IP dĺžka čidla je m rozsah 0-° C. C použitelný pro hlídání teploty rozvaděčů, topných systémů. Vyměnitelná baterie uživatelem. Znáte podobný termostat, který Vám nabídne funkcí v jednom přístroji za.

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny. DIN technická dokumentace sekce. Regulátory teploty se používají k regulaci topných těles, chladících. Nastavitelný rozsah, přednastaveno. Přístroj je vybaven kontrolou čidla na přerušení nebo zkrat. Slouží k automatickému sepnutí oběhového čerpadla při dosažení požadované teploty a vypnutí čerpadla při poklesu teploty o nastavenou hysterezi. Praktické digitální termostaty dnes nabízí možnosti jako například nastavení. Teplotní rozsah -10°C až 45°C.


Kontakty: NO 10A 250VAC IPMontáž: DIN. Průmyslový termostat Pfannenberg FLZ 51 výroba Německo. Použité obrázky jsou ilustrativní. Kč Uvedená cena je bez DPH.


B) Pokud použijete obousměrné transily (D D D5) nemusíte. C - nastavitelná diference 3. Popis: nový průmyslový termostat V- System. Prodej analogových termostatů pro regulaci teploty.

ESH je určen k dvoupolohové regulaci teploty. Univerzální termostat Pro chlazení nebo topení. TTHERM- čtyřnásobný webový termostat s časovým spínačem, 8xOUT, 8xIN, DIN. Provedení do rozváděče na DIN lištu.


Provedení s krytím IPpro běžné prostředí- uchycení na zeď. Protiproudy - světla - atrakce. Termostat nabízí možnost tří způsobů vyhodnocení teploty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky