pondělí 20. března 2017

Air bank malý tarif

Vyberte si i vy, který z našich dvou tarifů je pro vás ten pravý ořechový. Na výběr máte Velký a Malý tarif. Kolik běžných účtů si můžu. Běžné účty › Osobní účty › Osobní účty - srovnání Archiv Platební karty, Vydání a vedení embosovaných platebních karet, včetně obnovy a náhradní karty.


Měsícní vedení, zdarma vydání dvou platebních karet v rámci. Za vedení Malého tarifu se neplatí, zpoplatněny však jsou výběry. Banky nabízejí celou řadu studentských účtů. Nejen studentké účty ale lze pořídit. Troufáme si dokonce říct, že jsme vytvořili nejpříjemnější účet na českém bankovním trhu. Zjistěte, která banka nabízí vedení bez poplatků a další benefity.


Všechno, co děláme, děláme tak, aby to pro vás bylo co. Snadný přestup mezi bankami. Typ účtu: Balíček s běžným účtem. Určeno pro (není-li uvedeno = pro všechny): Občané. Podívejte co vše nabízí a porovnejte si nabídku s konkurenčními produkty na trhu. U Běžného účtu si můžete vybrat tarif Malý nebo Velký.


Zvyšuje se také počet bank umožňujících zřízení účtu on-line bez nutnosti návštěvy pobočky nebo sjednání. Malý tarif je bez poplatku za měsíční vedení, přičemž všechny základní bankovní služby jsou zdarma. S Malým tarifem neplatíte žádné měsíční poplatky ale jen za vybrané úkony. Kč platí pro Malý tarif, Velký tarif stojí 1Kč měsíčně, ale nabízí další. Air Bank nabízí dvě varianty účtů. Cena za odchozí platbu do cizí banky ve výši - Kč u Malého tarifu je. A jestli se můžu zeptat, máte ten Velký nebo malý tarif ?

Air bank malý tarif
Air bank malý tarif

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky