čtvrtek 30. března 2017

Okc200

Prohlédněte si cenové nabídky na Dražice OKC 2od obchodů na Zboží. Kombinovaný ohřívač vody Dražice OKC 2. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Je tvořeno keramickými nosníky kruhového průřezu, uvnitř kterých prochází topná spirála. Ohřívač vody Dražice OKC 200.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: 5mm. Ohřev vody zajišťují dva výkonné spirálové výměníky. Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je. U kombinovaných ohřívačů je v tlakové nádobě přivařen výměník tepla, který je určen pouze pro topný. DZ Dražice - OKC ohřívač vody tlakový kombinovaný, pro svislou montáž, možnost napojení na externí zdroj, suché topné těleso CeramicSolution, vnitřní.


Všetky informácie o produkte Ohrievač vody Dražice OKC 2, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Dražice OKC 200. Bojler kombinovaný svislý 200L - OKC 2- universal - DRAŽICE, Svislý ( vertikální), Internetový obchod se zaměřením na koupelny, kvalitní koupelnové.

Bojler DRAŽICE OKC 2NTRR stacionární zásobník teplé užitkové vody. Vhodné pro externí zdroj tepla. Berührungsthermometer BT-2C7. Stopfen des Kunststoffdeckels.


Zeptejte se na tento produkt. Stacionární nepřímotopný ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 2litrů určený k montáži. Jak velký zásobník na teplou vodu budu potřebovat, abych zbytečně neohříval vodu, co nespotřebuji? Velikost zásobníku se prvořadě řídí. Popis: Prodám kombinovaný bojler Dražice OKC 2. WEnergetická třída C hmotnost: kg. Nová řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů pro solární systémy k postavení na zem o objemech 20 2a 3litrů se smaltovanou nádobou a dvěma. Stacionárny nepriamovýhrevný zásobník THERM OKC 2NTR ponúka svojim užívateľom 2l teplej vody. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po. Poslední kus tohoto ohřívače.


Model DRAŽICE OKC 2, ohřívač vody zásobníkový, kombinovaný, závěsný svislý (vertikální instalace), výměník 7m2. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou.

Ohrievač Dražice OKC 2NTR, Tento nepriamovýhrevný bojler od firmy Dražice bez problému pojme až 2litrov vody. Volbou vhodného typu ohřívače a objemu máte možnost. Zásobníkový ohřívač vody kombinovaný - závěsný, svislý. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Závěsný ohřívač vody zásobníkový, kombinovaný, větší výměníková plocha.


Zásobník vody je navržen a vyráběn jako součást solárního systému, který obsahuje další nedílné prvky tohoto systému, jako jsou sluneční kolektory a jejich. Bojler nepřímotopný stacionární s bočními vývody výměníku bez boční příruby s jedním výměníkem. Nepřímotopné ohřívače k postavení na zem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky