úterý 21. března 2017

Protherm ray 18k

Věříme, že Vám elektrokotel Ray pomů. Jednoduše ovladatelný s vestavěnou ekvitermní regulací. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších elektrokotlů na našem trhu. Kotel RAY 18K má výkonový rozsah 2- kW, Ray 18K je určen jen. Sestavy elektrokotle RAY AK 18K - 120l zásobník TV Dodáváno s elektronicky řízeným - úsporným čerpadlem.


Sestava se skládá z elektrokotle Ray, externího. Kotle RAY jsou již z výroby kompletně vybaveny všemi provozními a. OV (ErP ready), energetická třída bez odtahu spalin Celý popis. Protherm Ray 18K elektrokotel - Značka Protherm - Náhradní díly pro plynové kotle. Všetky informácie o produkte Kotol Protherm RAY 18K, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Protherm RAY 18K. W energetická třída D palivo: elektrická energie hmotnost: kg. Použití: vytápění rodinných domů, bytů, kanceláří a provozů.


Elegantní řada přímotopných elektrokotlů PROTHERM. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny. Elektrický kotel Protherm Rejnok 18K. Zboží je na dané provozovně skladem Rakovník.


Protherm ray 18k

PROTHERM RAY 18KB60ZB sestava kotle se zásobníkem TV 60l. Výrobce: Protherm Model: RAY Dostupnost: Na skladě. Závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody. Minimální odběrové množství: KS. Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem.


Nová řada závěsných elektrokotlů RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. Závěsné elektrokotle RAY s plynulou modulací výkonu. Provoz kotle je prakticky bezobslužný a témět bezhlučný. Ray 18K závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody. Dodací doba: do dnů v e-shopu.


Závesný elektrický kotol Protherm Raja 18K na vykurovanie s možnosťou. Rozsah nastavení teploty OV, - 85.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky