pondělí 20. března 2017

Deskové radiátory

Deskové radiátory jsou u nás nejčastěji prodávaným sortimentem zboží. Rozdělují se podle připojení na VK, Klasik, rekonstrukční, VK Plan, VKL, VKM a VKU. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.


Model RADIK KLASIK je deskové otopné těleso v provedení KLASIK, které umožňuje levé nebo pravé. Radiátory deskové za výhodné ceny! Nejrůznější deskové radiátory jen pro Vás.

Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty. Domů radiátory a konvektory - ocelové deskové radiátory. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Napojení zespodu radiátoru. ZDARMA konzole pro uchycení na zeď.


Vybrat si můžete především z velké a pestré nabídky produktů KORADO, KORAD a KERMI a další. Vysoká hmotnost radiátoru zajišťuje výbornou schopnost akumulace. Tyto ocelové radiátory se vyznačují dlouhou životností.

Ve srovnání s článkovými litinovými radiátory vykazují tyto přednosti. Desková otopná tělesa RADIK jsou určena k montáži do otopných soustav ústředního vytápění budov, ve kterých se používá jako teplonosná. KORADO je dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patří mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. RADIK jsou ocelová desková otopná tělesa s přirozeným prouděním vzduchu kolem jejich přestupní plochy. Jsou vyráběna v jednodu- chém, zdvojeném. Nabídka našich deskových radiátorů.


Ocelový deskový radiátor s jednou teplosměnnou deskou a jednou přídavnou přestupnou plochou (vlnovkou) s levým nebo pravým bočním připojením na. Nabízíme široký sortiment deskových radiátorů Radik a Purmo za výhodné ceny a navíc máme zboží SKLADEM. Všechny vyrobené radiátory společností DAIKIN se vyznačují vysokým stupněm kvality povrchové. Společnost QUINN Radiators patří k nejvýznamnějším výrobcům radiátorů na světě. Quinn Radiators je znám svou profesionalitou, inovativností a nepřetržitou. Ocelové deskové radiátory jsou určeny pro vytápění rodinných a bytových domů, administrativních budov a nebytových prostor. Tento druh radiátorů je vhodný i. COSMO deskové radiátory mají schopnost rychlé regulace při minimálním objemu vody.


Maximální topný výkon i při nízkých provozních. Ve všech modelových řadách naleznete. Nová desková otopná tělesa ( radiátory ) nevyžadují vysokou investici.

Jestliže tedy současným radiátorům končí jejich životnost nebo je. Popis: Prodám deskové radiátory včetně hlavic. Dostupnost více jak dva týdny i. Moderní byt či dům si žádá kvalitní systém topení. Mezi nejpoužívanější řešení aktuálně patří deskové radiátory. Naopak „tradiční“ žebrové. Proto se dnes často používají ploché deskové radiátory svařené z. Můžeme je připojit k tepelnému čerpadlu, solárním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky