pondělí 20. března 2017

Elektricka vyhrivaci decka

Nechybí ochrana proti přehřátí ani funkce. Polar Fleece), teploty, 2x nezávislé dálkové ovládání s možností odpojení od deky. Ohřevné elektrické dečky se používají hlavně pro prohřátí kloubů, zad i jiných částí těla. Teplem, které vyzařují, přispívají k prokrvení organismu a. Hledáte elektrická vyhřívaná deka ?

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. To chce klid a nohy v teple, proto u nás najdete vyhřívané boty, bačkory i pantofle. Záda vám prohřeje vyhřívací pás, nebo se zachumlejte do vyhřívací dečky. V této kategorii našeho e-shopu vám nabízíme praktické elektrické dečky, které. Zahřívací dečka vytváří příjemné teplo, uvolňuje napětí a bolest zad a šíje.


Vyhřívací dečky na krk a záda. Límec na krk zajišťuje přirozeným způsobem úlevu od bolesti a ztuhlosti krční páteře a ramen.

Prodloužená, na krk a záda. Ideální jsou pro zimomřiví osoby, pro prokrvení končetin, ale i jako. Beper RI-4elektrická vyhřívací dečka jednolůžková (rozměr 1x cm). Ale nezapomeňte, že vyhřívaná deka je elektrospotřebič a při. Aby vyhřívaná elektrická deka sloužila a neohrožovala vaše zdraví: měla by mít. Pořiďte si vyhřívací deku od společnosti Sencor a užívejte si ještě útulnější teplo.


Hřejivé teplo, které hned po zapnutí začne z dečky Concept sálat, vaši bolest zmírní. Medisana HP46E vyhřívací dečka na krk a záda. Elektrická vyhřívací dečka - DOMO DO601ED. Jednolůžková elektrická vyhřívací dečka s digitálním ovladačem s LCD displejem vyrobená z příjemného fleecu vhodná do postele pod povlečení. Jejich používaní je velice snadné. Položte podušku tak, aby vyhřívací kabely nebyly zastrčeny pod.


Gallet CCH 1pro jednolůžko o rozměru 120x160cm. Příkon W zajistí vytvoření tepla, které je dostatečné pro zahřátí celého. Deka má nižší teplotu než je.

Měkoučká vyhřívací deka FitCare Warme. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.


Upozornit e-mailem na další nabídky. Domo elektrická vyhřívací dečka dvouzónová DO607ED Velikost deky: 1x cm. Kvalitní povrch FLEECE (fleecová deka). Oddělená topná zóna na nohy.


Teplo podporuje prokrvení a uvolňuje svalstvo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky