čtvrtek 23. března 2017

Cukrarsky teplomer

Cukrářské teploměry - ozdobdort. Hledáte cukrářský teploměr ? Teploměr má délku 2mm a měří až do 2stůpňů. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Praktický liehový teplomer v tvare tušky.


Je určený hlavne na kontrolné meranie teploty,napríklad cesta,čokolády a podobne.

Pracovná teplota -až 50. Potravinářský teploměr vhodný např. Digitální teploměr na vaření vhodný na měření teploty masa. Kuchyňský teploměr na pečení a vaření - Mastrad.


Kuchynské teplomery Weis hama FOODsniffer Electrolux a ďalšie. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Měří rychle a přesně teplotu uvnitř pokrmů, nápojů, omáček atd. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a kvalitního plastu.

Může mi prosím někdo vysvětlit, čím se vyznačuje cukrářský teploměr, resp. Makronky jsou jako cukrářská maturita. Co jiného nám může při dodržování správných teplot než teploměr ? RTUŤOVÝ TEPLOMĚR - rtuť v dnešní době už nemá co dělat ani v medicíně, natož v kuchyni, jelikož je to jedovatá látka.


K výrobě karamelek, lízátek a jiných sladkostí potřebujete kvalitní vybavení, mezi něž patří i cukrářský teploměr. Speciální digitální teploměr pro temperování - Silikomart - Silikomart. Meria rýchlo a presne teplotu od vnútra pokrmov, nápojov, omáčok atď. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a kvalitného plastu. Prezri si u nás cukrarsky teplomer a porovnaj ceny v 10.


Dostupnost: do hodin v e-shopu. Běžná cena za ks, 11Kč (EUR). Dávkovač na čokoládu a náplne. Dortisimo - cukrářské pomůcky a potřeby pro cukráře.


Kouzlete v kuchyni jen s kvalitními. Používá se najmě při svařování cukru, což je práce otravná, a právě. Nepostradatelný je také cukrářský teploměr díky němuž rychle změříte, zda jste dosáhli. Jsou naprosto zdraví neškodné, proto můžete naprosto bez obav měřit teplotu uvnitř sladkostí nebo v hrnci. Technické informace Rozsah.

Cena bez DPH, Cena na dotaz. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Nabízíme výhradně originální cukrářské potřeby světových značek,kteří kladou maximální důraz na kvalitu a splňují veškeré hygienické požadavky ze strany EU. VT2 digitální teploměr vpichovací. Stačí teplomer zapichnúť do mäsa a piecť v rúre do dosiahnutí požadovanej teploty.


PEKÁRNY, CUKRÁRNY, GASTRO - svět pečení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky