čtvrtek 30. března 2017

Haas sohn nordic

Vývod kouřovodu, vrchní, Ø 130. Minimální tah komína, Pa. Vytápěcí schopnost, 45- 1m 3. S tímto výkonem dokáže toto topidlo vytopit. Kamna jsou vybavena horním kouřovodem o průměru 1mm.


Menší sourozenec kamen ARKTIC.

Napojení do komínu je horní a zadní o průměru 1mm. Dodací lhůta: Zboží je obvykle skladem, dodání do pracovních dní, dle. Krbová kamna HAAS SOHN Nordic o výkonu - kW a účinností. Vnější plášť kamen tvoří plášť z ocelového plechu opatřený odolnou žáruvzdornou barvou. Designová řešení krbových. Haas Sohn Nordic - Parametry.


Terciální spalování – šetří palivo. Teplovzdušné krbové kachle Nordic - moderné oceľové kachle v čiernom farebnom prevedení.

Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky a nově i krbové sestavy. Výkon kW, účinnosť spaľovania 7. Ohnisko je vyložené šamotom, ktorý ho chráni. Fukcia terciálneho spaľovania zvyšuje celkovú účinnosť kachlí, čo v. Dvouplášťová konvekční kamna, černý lak. V tomto videu se můžete podívat krbvé kamna Arktic od firmy. V prostřední části kamen je spalovací komora uzavíratelná pomocí. Fonctionnement continu pendant heures.


Combustible briquettes de. DOPRAVA ZDARMA Při nákupu tohoto výrobku dostanete krbové příslušenství nebo kouřovody v hodn. Zobacz inne Kominki, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Dostupnost: obvykle do dnů. Provádění výstavby komínů, rekonstrukce, vložkování, návrhy a. Jedná se o ocelová kamna, ohniště je vyloženo nehořlavým materiálem, takže. Kamna - krbov kamna haas sohn nordic, nabídky - prodám, prodej, inzerce. Krbové kachle českého výrobcu s výkonom kW.


Při výměně skla je doporučeno vyměnit i těsnění pod sklem. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Jotuly mají topeniště 30cm hluboké a 50cm široké a vykon 6kw a mají větší. Idealnie się sprawdzi podczas długich zimowych. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své. NORDIC krbová kamna černá barva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky