úterý 21. března 2017

Ventilátor cata

Ventilátor cata

Tyto ventilátory jsou určeny do interiérů, jsou chráněny dvojitou izolací a. Popis, správna demontáž čelného krytu, nastavenie funkcií ventilátora. Dobrý den, u axiálních ventilátorů o. Už žádné mřížky zanešené prachem. Potrubní ventilátor, libovolná poloha montáže. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Instalace je možná nástěnná i do oken.


Ventilátor cata

Ventilátor je určen pro restaurace, bary a společenské místnosti. Malé potrubní ventilátory pro přívod nebo odvod vzduchu. MT 1a 1lze vložit přímo do roury, skříň modelu MT 1je uložená v držáku. Lze použít s více odvětrávacími ventily.


Kompaktní axiální ventilátor, který zasunete do potrubí. Cata dizajnové ventilátory, vrchný kryt biele, alebo strieborné sklo. Možnosť časovača alebo vlhkomera.


Ventilátor cata

B(A), mmH2O (Pa), IPX žaluzie. Axiální ventilátor na zeď, do stropu či do okna, pr. Návod na inštaláciu a obsluhu. Pripevnenie: múr, Počet izieb: kúpeľňa, Farba: strieborná.


Priemer ventilátora: centimeter, Úroveň hluku: decibel. Kategorie: Klimatizace a ventilátory. Odsavač do koupelen zaujme tichým chodem a nízkou spotřebou.


Ventilátor cata

Zpětná klapka k axiálním ventilátorům Cata o průměru 1mm. Cata B-PLUS T koupelnový ventilátor s časovačem, 15W, potrubí 100mm, bílá. B(A) úsporný - W snadná údržba doběhový.


Unikátna Novinka do každej. CATA E1GTH, s časovačom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky