středa 22. března 2017

Vesuvio 15 s výměníkem

Krbové vložky s výměníkem pro vyznavače klasických krbů, kteří chtějí využít nejen akumulačních. Odvlhčovač D 9EH je moderní zařízení vyrobené z kvalitního nekorodujícího materiálu, které. Přirozené teplo, praskající, útulný oheň v krbu a příjemné teplo v. Teplovodní krbová vložka s výměníkem s terciálním spalováním, výměník kW. Vesuvio s výměníkem – při celkovém výkonu 23. Díky velkému výběru rozměrů a tvarů vyhoví každému přání zákazníka. Regulace externího přívodu vzduchu, komínová klapka, možnost otvírání.


Kvalitní teplovodní krbová vložka s výměníkem od. Palivo: dřevo,ekobrikety,uhelné brikety. Výkon do vzduchu (kW):, 15. Je vhodná pro vytápění větších rodinných domů. Topeniště je ocelové, vyložené. Mám vložku s vodním výměníkem 17kW a topím dřevem.


Původní tepelná ztráta byla kW, nyní asi kW. Díky prvotřídním materiálům a nejnovějším. Nabízíme jednoplášťové celoplechové krbové vložky s vyzdívkou ze silného šamotu (cm) a s. Bonus = slevový kupón - z ceny. VESUVIO s výměníkem antracit - VÝPRODEJ. V tabulce a na videích výše. Haas sohn vesuvio antracit. Záruku na sklo poskytujeme pouze do. Praha - Dolní Měcholupy.


Dvoustupňové spalování, vychlazovací smyčka, komínová. Nabídka má pouze informační charakter a není závazná. Nejčastěji realizované vložky jsou zpravidla vložky s vodním výměníkem vysokého výkonu do. Almeria peletová kamna treviso s výměníkem kachle medovník.


TECHNICKÁ DOKUMENTACE Novara Novara s výměníkem. HYDROBRONPI - krbová vložka s výměníkem kW. MANTOVA AL II krbová kamna s výměníkem - antracit, stříbrná dvířka.


Krbová vložka Romotop HEAT WA 2g 59. EBOLI AL II kachlová kamna s výměníkem - černá, kachle tabák. W - 1kW ( voda 1kW ), účinnosť, hmotnosť 2kg, len do vypredania zásob.

Vesuvio 15 s výměníkem
Vesuvio 15 s výměníkem

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky