pátek 31. března 2017

Servis weishaupt

Klademe význam nejen na vysokou kvalitu produkce, nýbrž také na užitečné informace, seriozní poradenství a spolehlivou, rychlou pomoc v případě potřeby. Rychlý a kompetentní servis hodin denně - dní v týdnu - po celém světě. Obrázek ukazuje servisní vozidlo Weishaupt.


Olejové, plynové a dvoupalivové hořáky. Všestranost - millionkrát osvědčena. Spolehlivý, úsporný, plněautomatický: Dosud bylo.

Dodávka, údržba a servis olejových, plynových a dvojpalivových horákov. Nabízí servis plynových kotlů a hořáků, autorizované měření emisí, provoz tepelných zdrojů, kominické práce, kontroly a servis BAP Armagas, kalibrace. Rýchly a profesionálny servis, hodín - dní v týždni - po celom svete. Vyobrazené servisné vozidlo Weishaupt. Nové plynové kondenzačné zariadenie WTC-GW-B sa vyznačuje jednoduchou obsluhou a maximálnou hospodárnosťou a je ideálne vhodné pre vykurovanie. Kladieme dôraz nielen na vysokú kvalitu výrobkov, ale aj na cenné informácie, seriózne poradenstvo a spoľahlivú, rýchlu pomoc v prípade potreby. Pro své zákazníky poskytujeme záruční i pozáruční servis.


Kritické náhradní díly držíme skladem.

Monoblokové hořáky Zajišťujeme servis a opravy hořáků následujících značek. Cyklotermické a konvekční pásové pece dodáváme s hořákem od firmy Weishaupt. V případě potřeby je možné si dohodnout servisní prohlídku hořáku přímo u. Weishaupt, Bentone, Giersch, PBS Třebíč, ČKD Dukla, VPS, Rielo. Autorizovaný servis hořáků WEISHAUPT Autorizovaný servis výrobků VIADRUS a VIESSMANN Vyvažování hydronických soustav.


Mi ne držimo samo do visoke kvalitete proizvoda, nego i do kvalitetne informacije i ozbiljnog savjeta, te pouzdane i brze pomoći u slučaju potrebe. Predaj, údržba a servis plynových, olejových a dvojpalivových horákov. Servis horákov v kotloch a. Hiter in kompetenten servis, ur - dni v tednu - po celem svetu. Slika prikazuje servisno vozilo Weishaupta. Také se zaměřujeme na odstraňování poruch a měření emisí.


Dodávky, montáž a servis plynových zařízení. Pored brige za visok kvalitet proizvoda, stalo nam je da vam pružimo kvalitetne informacije i ozbiljne savete, kao i pouzdanu i brzu pomoć u slučaju potrebe. Montáž a seřízení hořáku provede servisní pracovník výrobce hořáku. Plynové kotle ostatní značky. Mezi další spolehlivé kotle se řadí značky JUNKERS, Immergas.


Prodej a servis plynových,olejových a dvoupalivových hořáků. CHÚV, MaR, komínu, plynové přípojky a potrubních rozvodů.

Kontaktujte naši firmu z Ostravy. Tím jsou údržba a servisní práce prováděny pohodlně a rychle. Montáž, opravy a revize plynových zařízení.


Prodej plynových, olejových a kombinovaných hořáků. Provádíme automatizace budov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky