pondělí 27. března 2017

Komatsu servis

Omlouvám se za unáhlenou odpověď. Tento stroj se doopravdy vyráběl a to dokonce v několika modifikovaných verzích. Nabízíme dodávky originálních. Nabídka rýpadel, nakladačů, mobilních drtičů, grejdrů, hydraulických kladiv a příslušenství. Když potřebujeme servis, přijedou servisní technici z pobočky z Ostravy do.


Pronájem nákladních vozů a zemních strojů, včetně jejich servisu, pronájem.

Univerzálny, ľahké materiály, 4-v-1. Poskytujeme kompletní servis všech značek manipulační techniky např. Komatsu, UniCarriers a další. Ponúkame vám možnosť odborného servisu : zistíme presnú príčinu. Zabýváme se prodejem, pronájmem a servisem vysokozdvižných.


Prodej, půjčovna a servis strojů a nářadí. Spolupráci hodnotíme kladně, vnímáme snahu všech. Po servisu a nutných opravách, plně funkční a dlouhodobě použitelný.

Rok výroby podle informace z. Japonský výrobce zahradní techniky a jejího příslušenství nejvyšší kvality, jež má obrovskou prodejní a servisní siť po celém světě. Všetky firmy z oblasti Stavebná technika - servis, náhradné diely v. KOMATSU proizvodima i TEIKOM uslugama. Zajišťuji prodej náprav, převodovek a náhradních. Firma Profi-chip nabízí kompletní servis v oboru zvyšování výkonu a úprav většiny.


AH - prodej a servis stavebních strojů. VZV Servis - Servis vysokozdvižných vozíkov. Vyberte si náhradný diel, ktorý potrebujete ku svojmu vysokozdvižnému vozíku a my Vás budeme. Zobraziť všetky informácie. Historie firmy FUCHS servis - gmi s. DW Forklift zajišťuje servis manipulační techniky po celé ČR.


Log systems ponúka odborný profesionálny záručný a pozáručný servis. Ramirent ponúka prenájom minirýpadiel a midirýpadiel s hmotnosťou od do tony s rôznými šírkami lopat a. Fantastický servis na palbě, letadlo pohodlné čisté. Servis a prodej vysokozdvižných vozíků a jiné manipulační techniky. Vynikající výhled v rozsahu 360°.


Hydraulické brzdy s negativním účinkem.

Snadné provádění servisních úkonů. Jednoduchý přístup ke všem bodům denní. Kompletní servis pro bagry rýpadla buldozery nakladače a stavební stroje.


Záruční a pozáruční servis stavebních strojů TEREX.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky