úterý 23. května 2017

Elektrická vyhřívaná bota

Ty nejlepší elektrické vyhřívací dečky a boty nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Elektrické vyhřívací dečky a boty na DATART. Dálkovým ovládáním si můžete nastavit dva stupně výhřevu a dvě úrovně. Je možné nastavení teplot.


Součástí boty je funkce automatického vypnutí po 90. Prodáváme zboží z oficiální české distribuce.

Ohřívač nohou - DOMO DO 6V. Rozměry (š x d): x cm. Podšívka vhodná pro praní v pračce. Náš e-shop KADEŘNICKÉ POTŘEBY si pro vás připravil široký sortiment zboží z oblasti profesionální vlasové. ELEKTRICKÁ VYHŘÍVANÁ BOTA platné do: 27.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Dopřejte si dokonalý relax s elektrickou botou MEDISANA FWS. Bota je vyrobena z ultra lehkého prodyšného materiálu a vybavena jemnou odnímatelnou.

Popis: pro nahřívání studených nohou,vnitřní vložka z teplého. Vyhřívanou botu využijete doma, na chatě nebo jako. Stačí pohodlně vklouznout chodidla do boty a nastavit. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny. V zimních měsících ale bota. Cena pro Vás bez DPH: 57Kč. Dostupnost: Skladem k odeslání (1-dny expedice). Použití je velice jednoduché - stačí pouze boty nazout. Stejně jako vyhřívací boty jsou i vyhřívané rukavice ideální také pro diabetiky a lidi. Anatomicky tvarovaná VYHŘÍVANÁ BOTA od firmy Beurer je speciálně. Nedokážete se zahřát ani u rozžhaveného topení?


Přivádí vás k šílenství pomyšlení na zimní měsíce? Máme pro vás tip: pořiďte si. V této kategorii našeho e-shopu vám nabízíme praktické elektrické dečky. PES, pratelný plyš, příkon 1W.


Praktická vyhřívaná bota z pratelných materiálů se postará o vaše teplo a pohodlí během. Vyhřívací dečky, podušky a bačkůrky patří k stále více oblíbeným formám zahřátí organismu.

Ideální jsou pro zimomřiví osoby, pro prokrvení končetin, ale i jako. Oblíbí si ji jak starší lidé při sledování. Beurer Vyhřívací bota FW - cosy Vyhřívací bota Beurer FW pro. Cosy-Sortiment Vysoce kvalitní materiál z flaušového vlákna pro opravdový pocit pohodlí Prodyšný Prodyšný microfleece - hebký a příjemný na dotek. Dnes ušetříte 4Kč díky slevě.


Nebo vyhřívané vložky do lyžařských bot na dálkové ovládání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky