pátek 19. května 2017

Climax servis

Výroba a prodej stínicí techniky-žaluzie,rolety,markýzy,sítě proti hmyzu. Najdete nás poblíž, ať už bydlíte kdekoli. V České republice i na Slovensku máme téměř stovku partnerských prodejen - CLIMAX partnerů. Zabýváme se výrobou, prodejem a poradenstvím v oblasti: žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu, markýzy. Vašej rodine zaistíte dostatok súkromia s kvalitnými produktmi CLIMAX.


Archiv Nielen funkčným, ale aj elegantným doplnkom vášho domova budú vonkajšie žalúzie. Nie je náhodou, že sú najčastejšie voleným spôsobom vonkajšieho. Pod slovom rolety si mnohí z nás predstavia nevzhľadné a ošúchané látkové rolety z interiérov socialistických panelákov. Moderné rolety, to je však niečo úplne. We focus on manufacture, sales and consulting services in the field of sun- shading technologies such as window blinds, roller shutters, awnings and insect. Už více než let skupina CLIMAX zlepšuje prostředí pro život lidem z celého světa.


Aktuální i úplný výpis firmy SERVIS CLIMAX a. Obchodního rejstříku - majitelé . Výroba: žaluzie interiérové, meziskelní, exteriérové, vertikální, bambusové, látkové rolety, markýzy, sítě proti hmyzu do oken a. Servis Climax vyrábí a montuje horizontální i vertikální žaluzie, předokenní žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu, markýzy a rolovací a sekční garážová vrata. PP objektu Hfy Servis Climax. Mit den hochwertigen Produkten von Climax gelingt es Ihnen, genügend Privatsphäre für Ihre Familie zu schaffen. Začínal jako dělník, teď patří jeho firma Servis Climax k nejvýznamnějším podnikům v dodávání stínící techniky v České republice.


Climax servis

Kontaktní informace (Contact information). Dostatek soukromí vaší rodině zajistíte s kvalitními produkty CLIMAX. S Vaší pomocí jsme začali tvořit klobouky, statistiky a nakonec i orgboard. Pravidelně jsme se potkávali na seminářích a schůzkách. Posts about Servis Climax a. There are no stories available.


Ostrava-Moravská Ostrava okres Ostrava- město, Moravskoslezský kraj. MATERIÁLYinfo - zdroj informací o stavebních produktech, firmách, výrobcích a novinkách v oboru. Největší český výrobce v oboru stínicí techniky – společnost SERVIS CLIMAX a. Nabízíme různé druhy značkové, venkovní i vnitřní stínící techniky jako jsou žaluzie, hliníkové a plastové venkovní rolety, hliníkové a bambusové žaluzie, vnitřní. Akciová společnost SERVIS CLIMAX je největším výrobcem stínicí techniky v České republice a patří mezi přední výrobní evropské firmy tohoto sortimentu.


Výroba a montáž žaluzií a stínící techniky - Hliníkové vnitřní žaluzie - Látkové vnitřní žaluzie - Látkové rolety - Plisé. Přehrát ukázku v jiném jazyce. Tuto ukázku si můžete v našem archivu přehrát také v jiném jazyce: DE: Servis.


Vsetínská společnost, Servis Climax a. Více informací o práci ve společnosti SERVIS CLIMAX a. Připojte se na LinkedIn - je to zdarma! Využijte své profesní sítě a podívejte se, koho znáte ve. Výroba a montáž horizontálnych aj vertikálnych žalúzií, predokenných žalúzií, roliet, sietí proti hmyzu, markýíy a rolovacie a sekčné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky