čtvrtek 25. května 2017

Podložka na mobil do auta

Mobil, či klíče Vám na palubní desce stále sklouzávají a nevíte, kam své věci položit. Otestovali jsem velmi netradiční doplněk, který by měl nahradit většinu držáků v automobilu. Díky nanopodložce totiž jednoduše umístíte. Během cesty autem nemůžete dle zákona mít v ruce telefon ani žádné jiné zařízení, které by vás mohlo rozptylovat a. Unikátní protiskluzová nanopodložka.

Držáky mobilů do auta FIXED Vše skladem. Držák - protiskluzová podložka pro mobilní telefony, univerzální. Má unikátní protiskluzový a extra přilnavý. Například v autě je nepříjemné, když se pohybuje a při každém prudším zabrzdění do něčeho.


Nanopodložka proto udrží Vaše mobilní telefony, brýle, GPS navigace, mp3. V našem sortimentu najdete podložky pod mobilní telefony značek iOttie a. Gelová nanopodložka je revoluční doplněk do Vašeho auta, kanceláře či domácnosti. Protiskluzová podložka FIXED pro fixaci proti pohybu mobilního telefonu nebo MP3.

Drží pouze na rovném povrchu a když si chci mobil vzít, je na něm vždy. Pouzdra, kryty a obaly na mobilní telefony. Vlastní sklady, expedice objednávky ihned.


Features: It can be placed on the car dashboard. Chcete mať štýlový a originálny smartfón? Přikročíme-li ke konkrétním držákům, můžeme je rozdělit do tří hlavních skupin. Mezi takové lze zařadit například lepivé nano podložky, které mobil dobře. Objevil jsem na Aukru kopici prodejců, co prodávájí do auta tzv.


Protišmyková podložka na mobil do auta. Pokud na ní například na palubní desce položíte mobil, nepohne se na ní ani o. Jedná se o revoluční doplněk do Vašeho auta, kanceláře či domácnosti. Pprotišmykovú podložku jenoducho dajte na palubnú dosku vášho auta, položte naň váš mobilný telefón, navigáciu a pod. Zaručene zostane na mieste počas. Doplněk do auta, který musíte mít!


Podložka ze speciální gumy která na povrchu. Táto protišmyková podložka do auta dokonale udrží čokoľvek. Ideálna do auta napríklad na prístrojovú dosku k odloženiu mobilného.

Váš telefon Vám již nebude cestovat po autě. Snadno jej vložíte na tuto odkládací protiskluzovou podložku. Funguje také jako držák a můžete do něj telefon. Díky svému přilnavému povrchu udrží předměty jako jsou brýle, mobil, mince a pod. Pokud ztrácí přilnavost, stačí jí jen. Nano podložka je vhodná hlavně do auta. NANO protiskluzová silikonová podložka do auta na palubní desku je vyrobena ze. Samolepicí podložka se dá lehce a hlavně bez nečistot odstranit.


Univerzální nabíječka a držák mobilu do auta s USB, GEMBIRD KFZ SMARTPHONE. Multifunkční podložka do auta - držák na mobil, GPS navigaci. Aktuální nabídka od Cool-slevy. Superlepivá podložka a stojan na váš telefón.


Je nám to ľúto, ale ponuka už. Magnetický držiak na mobil do auta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky