pondělí 22. května 2017

Krbová mřížka nerez

Otevřená krbová mřížka je navržena pro vyústění teplého vzduchu z krbu do obývací místnosti. Stejně tak lze také použít jako přívod vzduchu. Máte krb a přejete si rozvádět teplo po celém bytě? Krbová mřížka provedení broušený nerez, rozměr 170x3mm, černý tahokov.


Chromniklová zabroušená krbová větrací mřížka, vnější rozměr 1x 1mm, rozměr rámečku 1x 1mm.

Je vyroben z kvalitní oceli a pokryt barvou s vynikajícími mechanickými. Kovová ventilační mřížka broušená, nerezová-matná, která je odolná vůči vysokým teplotám. Bíle lakovaná krbová mřížka s uzavíratelnou žaluzií Haco 170x4mm. Vnější rozměr mřížky : 11xcm. Rozměr montážního rámečku: 2x1cm.


Barva: černo – broušený nerez. Tyto krbové mřížky jsou vyrobeny z kvalitního nerezu, který zajišťujě teplotní a mechanickou odolnost.

Krbové obestavby,krbové vložky, kachle, balustráda, sloupy,kašny,šambrány, ostění, parapety, zahradní altány, plotové stříšky. Ocelové s montážním rámečkem, lakované práškovou barvou vysoké kvality, která je odolná vůči. Vnitřní rámeček pro zazdění je sundávací. KRBOVÁ MŘÍŽKA NEREZOVÁ 250×5REGULOVATELNÁ BROUŠENÁ. Krbové mřížky za akční ceny najdete na topenilevne.


Katalogové číslo: GN250X500BR Kategorie: Broušená nerez, Nerezové Mřížky. BX Mřížka krbová 17x17cm, bílá, žaluzie. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu.


Lakovaná krbová mřížka s rámečkem a síťovinou LKM bílá - uzavíratelná. Krbový Difůzor Maxi s šířkou 6mm a výškou 1mm nerezový. Ventilační mřížka krbová se žaluzií 166x1antická měď.


Mřížka o venkovním rozměru 17x50cm,montážní rozměr je 12x45cm. Mřížky LUFT jsou charakteristické tím, že mají nenápadný a elegantní design. Při montáži mřížky, je třeba dbát na její funkci. Pokud mřížka slouží jako nasávací.

Prodej ventilátorů Krbová ventilační mřížka Haco LKM 170x4bílá - Mřížka, větrací, kovová, kov, a, ventilační, vzduchotechnická, s, rámečkem, síťkou, síťovinou. Kouřovod nerez - délka roury 250mm průměr 180mm tl. Součástí mřížky je síťka, která zabraňuje přístupu. CHAMONO krbová mřížka s horkovzdušným ventilátorem. Výškově nastavitelný nástavec s mřížkou, vodorovný odtok DN 50. Větrací mřížky : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


DUFA krbová kamna, kotle, krby, sporáky, pelety. Popis produktu Lázeňská kamna Z 1nerez tlaková. Objem nádrže 1litrů ( nerez ocel). NORDICA PADOVA kW Nordica nerez. Napoleon Deska grilovací nerez PRO, Nerezová deska na gril Tato deska na gril je z nerezového.


Kč Weber Grilovací mřížka na ryby a zeleninu pro grily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky