středa 31. května 2017

Okc 200 ntr bp

Okc 200 ntr bp

Teplosměnná plocha : m 2. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Zeptejte se na tento produkt. Smaltovaných zásobník k postavení na zem s výkonným jedním výměníkem pro ohřev TUV z externího zdroje.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Novější řada smaltovaných zásobníků k. Stacionárne MPa – s bočnou prírubou. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Smaltovaný nepřímotopný ohřívač k postavení na zem o objemu 2litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním výměníkem pro ohřev TUV z externího. Water heater is equipped with mexchanger.


Družstevní závody Dražice. Ohrievač vody 200l Dražice OKC 2NTR - BP, termostat pre ovládanie trojcestného ventilu alebo obehového čerpadla. Pro typ OKC x NTRR je možná kombinace plynového kotle a alternativního zdroje energie nebo při propojení obou výměníku do série nepřímotopný zásobník. Nepřímotopný smaltovaný ohřívač k postavení na zem, s boční přírubou. Ohřívač vody 200l Dražice OKC 2NTR - BP, termostat pro ovládání trojcestného ventilu nebo oběhového čerpadla. Dražice stacionārie, vertikālie ātrsildītāji MPa OKC 2NTR.


Electrical heating element is not included. Possible to use with ceramic heating element with flange TPK1or TJ immersion heating. Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci: Zdravím. Dostanu do tohohle bojleru: Dražice OKC. Ohřívač vody Dražice OKC 2NTRR BP - Dražice DRAOKC200NTRRBP (foto ) Ohřívač vody Dražice OKC 2NTRR BP - Dražice DRAOKC200NTRRBP. LX OKCE 200/S (1-2kW DC) LX OKCE 250/S (1-2kW LX OKC 2NTR BP (1-2kW DC) LX OKC 2NTR/BP. OKC 200l NTR BP stacionární nepřímotopné Bojléry Ohřívače vody.


Do boční příruby lze nainstalovat topné těleso TPK U objemu 2, 30 40 5. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky