úterý 23. května 2017

Elektricke topidlo

Zavěsné elektrické topidlo vhodné do interiérů a krytých exteriérů. Použít lze tedy například i pod střechami krytých venkovních teras, altánů a všude tam, kde je. Máte vybrané filtry: elektrické. Přenosné topidlo využijeme na chatě, v přechodném období, kdy se ještě netopí. Výkon topidla nastavitelný jednoduchým.


Využívají se v uzavřených prostorech např.

Ventilátor s elektrickým ohřevem je určen k provozu na vodorovné podložce nebo podlaze. Přitom je nutno dbát na to, aby na straně sání ani na výtlaku nedošlo. Stěnové PTC Keramické topidlo WALLY WALLY S VENTILÁTOREM,stupně ohřevu. U elektrického topení vzniká teplo. Jsme certifikovaný autorizovaný prodejce elektrických topidel značky MASTER.


Na námi prodávané typy elektrických topidel MASTER zajišťujeme autorizovaný. Popis elektrické horkovzdušné turbíny kW Ma-Tech Náhrada za POWERTEC 22kW z CZ distribuce Ohřívání vzduchu na stavbách, vysušování vlhkých stěn. Tato profesionální elektrická topidla jsou určena i do náročnějšího provozu, jako například pro stavby a průmyslové.

CZ - záruka nízké ceny, rychlé dodání a profesionální jednání. Toto topidlo Master o je velmi vhodné pro. Popis: Hořší stav, ale jinak funkční, vhodné spíše do malé dílny nebo. Regulace termostatem, včetně. Závěsné elektrické topidlo. Prostor pro vytápění - m2.


Vyzkoušejte některé z elektrických topidel z naší nabídky, které se hodí i na vysoušení nadbytečné vlhkosti. EC-5N IP4 elektrické topidlo. Společnost ELEKTRICKE -TOPENI.


Pokud právě řešíte výběr topného. Ideální venkovní elektrické topení pro předzahrádky, zahrádky a terasy je vyhřívaný stolek Galavito Heating Table, který má až 10x nižší provozní náklady. Zajímavou alternativou pro vytápění bytů v panelových a bytových domech jsou elektrická sálavá topidla. Tento úsporný, účinný a výrazně efektivní.


U vytápění konvektory je topným tělesem ohříván vzduch, který při svém proudění místností dále předává. Teplovzdušné vytápění pomocí elektrických přímotopů MASTER - nejčistší forma z možných přenosných topidel. Elektrická přímotopná tělesa určená pro stálé vytápění. Výkonová řada topidel MASTER začíná na 2kW. Není určeno pro profesionální používání - vhodné pro domácí.

Jsme autorizovaný prodejce elektrických topidel. V případě vytápění větších prostor je vhodnější použít více třeba i menších topidel tak, aby vzniklo více zdrojů tepla a výměny vzduchu. Navíc neprodukuje žádný kouř. Profesionální průmyslové elektrické topidlo (neboli přímotop) Master BEPB je určeno pro náročnější podmínky, disponuje topným výkonem 9kW, je vybaveno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky