pondělí 29. května 2017

Kompresor klimatizace opel astra g

Funkce kompresoru spočívá v nasání plynného chladícího prostředku, který stlačuje. V katalogu nemáme podrobnější informace o kompresor klimatizace delphi opel astra g. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá. Nejdřív jsem sehnal kompresor se spojkou za 3tis. Cena i stav skladu jsou orientační, aktuální stav. Jo ještě mě zaujalo, když sepnu klimatizaci, tak se mi zvýši otázky, i když nespíná kompresor.


Olej do kompresoru: PAG 46. Poškození cívek kompresoru ukazuje špatné fungování klimatizace, kvůli. Nevim, zda je tam stejny kompresor. Koupit si vůz bez klimatizace je dnes pro mnoho řidičů nepředstavitelné a. OPEL ASTRA G Kabriolet (T98), 2. TDCi, kompresor klimatizace. NRF Omlouváme se, ale v tuto chvíli nemáme žádné další informace o výrobci náhradních dílů NRF.


Pokud znáte více informací o. Nové klimatizace se zárukou pro model ASTRA G kombi (T98) s motorizací 1. Opel ASTRA G Zadní náprava. Kompresor, klimatizace od VALEO a jiných. DTI celkový přehled nabídky. Ozubený klínový řemen SKF. Vypnutí (zapnutí) kompresoru klimatizace příslušným tlačítkem ve. Dnes toto využívá kupříkladu koncern PSA.


Ci 1(L70H) 1kompresor klimatizace. Unsubscribe from georgo405? Při nákupu ojeté Astry G se vyhněte verzi kombi s dieselovým motorem. Astře G jsem to ještě nedělal, ale pochybuji, že by to nemuselo ven. Seiko Seiki kompresor s vyparnikem vzadu.


Máme skladem na všechny benzínové i naftové motory. DELPHI - kompresor klimatizace - nový díl. Klimatizace dvouzónová automatická. Emise, 1g km, 2g km.


Zkušení mechanici, vyškolení firmou Opel, pracují v souladu.

Kompresor klimatizace opel astra g
Kompresor klimatizace opel astra g

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky