pondělí 22. května 2017

Retro radiátory

Společnost VIADRUS vyrábí litinové radiátory jak v klasickém, tak i moderním designu. Litinové radiátory Laurens jsou typické pro stylový interiér funkcionalistických či prvorepublikových vil. Pro rustikální retro styl interiéry. Liberty jsou exkluzivní litinové retro radiátory s čistým a hladkým povrchem článků - bez ornamentů.


TERMA Retro - z velké anglické tradice koupelnových žebříků přichází inspirace pro jednoduchý, ale inovativní koupelnový radiátor. Retro radiátory jsou vhodné především do selských.

UNO retro otopné těleso 493x951mm, 4W, leštěná nerez NR816. Objevte moderní retro styl s Mood designem. S radiátorem využívajícího nejmodernějších technologií hliníkového lití k napodobení tradičního, klasického. VIADRUS, jeden z nejstarších českých výrobců v oboru topenářství, je, mimo jiné, specialistou v produkci litinových radiátorů. Industriálny štýl radiátorov RETRO REVOLUTION je obľúbený najmä architektov a dizajnérov.


Retro litinové radiátory díky kvalitě materiálu a zpracování mají výjimečnou kvalitu vytápění. Historický design dodává radiátorům eleganci a možnost je použít. Biaxo majú dlhú životnosť a čistý dizajn pripomínajúci prvorepublikový štýl. TIP: Tento liatinový radiátor je možné dodať v.

O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Výborně se hodí pro rekonstrukci otopných systémů. Tradiční designové litinové radiátory Litina patří mezi tradiční materiály s vysokou. Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od nejvyšší, Názvu: od A do Z, Názvu: od. Požadujete od žebrových radiátorů vysokou výhřevnost, dlouhou životnost a nízkou cenu?


Máme pro vás retro radiátory Spiral v industriálním stylu. Starobylé tmavé litinové, patinované ze začátku 20. Není divu, že se k nim výrobci vracejí. Výrobci jsou schopni vytvořit originální kousek jak pro novostavby, byty, tak například udělat repliku radiátorů z první republiky.


Otopné designové radiátory. Designové radiátory Cordivary - nerezové radiátory Stradivari. Zaoblená hrana radiátoru navozuje vzhled masivního radiátoru.


Trubky těsně kopírují kryt radiátoru a tím je zajištěno plynulé sundání ručníků. Pamätáte si staré špirálové radiátory? Tieto radiátory môžete upevniť na stenu a do podlahy. Ponúkame aj samostojace retro radiátory do podlahy.


Kontaktujte nás telefonicky, e-mailem, nebo nejlépe osobní návštěvou v našem koupelnovém studiu v Praze, kde máme vystavené. Prodáváme i vyrábíme koupelnové, designové, litinové retro radiátory a trubkové radiátory značky Laurens.

Výroba radiátorů na míru, široká nabídka ventilů. BOHEMIA - retro radiátory umožňují řešení vytápění stylových interiérů klasickým, dlouhodobě ověřeným materiálem v. Ve spolupráci s architekty se nám podařilo díky vhodně vybraným rozměrům a povrchovým barvám zkombinovat retro litinové radiátory Biaxo. Ty nejmodernější radiátory z hliníku či mosazi vypadají jako vkusný panel na zdi či zrcadlo. Také se prosazuje nostalgický retro styl vracející. Napríklad svietiace nátery, ktoré pomôžu deťom pokojne zaspať, alebo zliatinové radiátory ako z prvej republiky či, nerozbitné okná. Ať už si potrpíte na minimalistický design či hravé retro, vedle samotného tepla vás bude hřát. Radiátor již dávno není pouze funkční záležitostí.


Prosím o cenovú ponuku: Ak máte zoznam produktov a viete, čo hľadáte. Nižšie pridaj súbor v formáte napr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky