pátek 26. května 2017

Spojková kapalina

Do auta nelijeme jen benzin nebo naftu, čtyřkolový miláček vyžaduje i další životně důležité tekutiny. Rozhodně nepodceňujte brzdovou. Hydraulická spojka - kapalina. Zdravím, na nádobce od spojky je napsáno mineral oil use only, od KTM se dělá nějaká spešl přímo do spojky. Je možno tam nalít jiný minerál.

Sheron DOT brzdová kapalina Happy Car - 5ml - brzdová kapalina pro všechny hydraulické brzdové systémy, bod varu je 260°C. Používá se u spojky protože těsnění odolávající brzdové kapalině. Společně s tím bych rád nechal brzdy odvzdušnit (vyměnit kapalinu) a s tím mi bylo doporučeno vyměnit také spojkovou kapalinu. Brzdová kapalina Dynamax 2DOT 500ml.


Mám hodně dotazů na pancéřované hadice, brzdovou kapalinu a další zlepšení vlastností brzd. Pokud brzdy nejsou ve 1 stavu. Jednou za rok určitě doporučujeme vyměnit i brzdovou kapalinu. Viz zase ta Ducati, kde je spojková kapalina tmavá vždy, i když ji měníme.

Pro vozy Škoda typové řady Fabia je určena výhradně kapalina odpovídající mezinárodní klasifikaci US– Norm FMVSS 571. Speciální olej pro spojkové systémy. Chemicka vlastnost: Syntetický.


Brzdové kapaliny jsou určeny pro brzdové a spojkové systémy automobilů s. Nasledne me napadlo, ze jsem pres ovzdusnovaci sroub natlacil do systemu pomoci velke strikacky asi 1dcl kapaliny a pedal opet trvdy a spojka OK. Vysoce výkonná brzdová kapalina pro hydraulické brzdy. Spojková kapalina doporučená pro použití v hydraulických brzdách. Kupte si levné Brzdova kapalina pro VW PASSAT online snadno a za skutečně nízké ceny. Porovnejte si ceny a ušetřete nákupem u nás!


Doprava zdarma a doručení do hodin u vybraných produktů. Poradíme Vám jak vybírat brzdové kapaliny. Nové kvalitní autodíly pro všechny vozy. Specializujeme se na prodej značkových tlumičů, spojek a brzd.


To znamena, ze jsem uz odpustili pri tom odvzdusneni moc kapaliny najednou. Jedná se o plně syntetickou kapalinu, určená pro brzdové a spojkové systémy. Určeno pro použití kapaliny DOT nebo DOT 4. Kapalina má vysokou teplotu.

UPOZORNĚNÍ: Tuto originální kapalinu „MAGURA BLOOD“ není možné mísit s jinými kapalinami nebo příměsemi ! Jaké technické požadavky se kladou na brzdové kapaliny ? Jaké vlastnosti musí brzdová kapalina mít? Dnes se podíváme na pár důležitých informací týkajících se výměny provozních kapalin v Octavii druhé generace, i když řada rad bude. Certifikovaná brzdová kapalina je určená pro brzdové a spojkové kapalinové. BRZDOVÁ KAPALINA Určena pro brzdové a spojkové systémy automobilu s požadovanou specifikací DOT 5. Opravdu víte jakou brzdovou kapalinu potřebuje daný vůz? Víte jaký je rozdíl mezi DOT DOT DOT 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky