čtvrtek 25. května 2017

Viadrus se zásobníkem

Při objednání nutno specifikovat velikost a orientaci zásobníku. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo. Kotle s externím zásobníkem a Viadrus.


Viadrus HERCULES DUO CLIMATIX STANDARD - čl. Kategorie: kotle na koks uhlí dřevo, Kotle,Kamna,Krby, Viadrus.

Hercules DUO - automatický provoz. Přednosti: - jednoduchá, časově nenáročná obsluha a. Palivo: černé uhlí, hnědé uhlí, dřevní pelety. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny. Celková výška kotle s otevřeným zásobníkem paliva mm.


VIADRUS A3W – technický výkres. Podle provedení je v kotli. Kapacita velkého zásobníku : 2Kg dřevní pelety.

V nabídce je i 3litrový zásobník na palivo. Za příplatek je možná varianta s větším zásobníkem (5l). Vysoká živitnost litinového topeniště. Systém je navíc chráněn proti zpětnému prohoření hermeticky uzavřeným zásobníkem.


Anoda zásobníku smaltovaného 20x400mm záv. Doporučuje se, aby kotel byl provozován se zásobníkem TV o objemu. Náš sortiment zahrnuje nástěnné kotle s průtokovým ohřevem teplé vody, zásobníkem teplé vody. Kotel je vybaven řídící jednotkou Climatix. Měl bych dotaz, po čtyřech letech odešel v tomto kotli 60l zásobník, dle servisáka odešla vlásečnice. Nový výměník prý stojí tis. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nástavec 1l pro zásobník 3l, pozink. Zásobník - silo pro A0C a A2C, 6l, pozink. Rozměry: 6x 6x 3mm. Oceloplechový kotel na hnědé uhlí a dřevní pelety, automatický podavač paliva.


Zařazen do Kotlíkových dotací. Sestavy kotlů se zásobníkem.

Plynový kotel závěsný se zásobníkem TUV. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů viadrus. Popis: Plně funkční plynový kotel.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Predám nerezový kotol 1L, dolný. Mám na ňu aj plechový obal.


Panzió ADMIT - Malá Fatra - Terchová. Az ajánlat: 2szálláshely.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky