pátek 25. ledna 2019

Benekov c 26

Benekov c 26

Kotel je třeba obsluhovat v průměru minut denně. Zatím laboruju s nastavením, zkouším co a jak a odstraňuju mouchy. Montážní firma: Miroslav Křepelka. Vysoce kvalitní automatické kotle 4. Tento zdroj tepelné energie ekvitermě vytápí. Kotle s nejlevnějším provozem na trhu. Palivo: Hnědé uhlí – ořech 2. Rozměr popelníku 31x34xcm.


Benekov c 26

BENEKOV C - automatický kotel na uhlí. Instalatérstí - Voda -Topení - Kanalizace. Kotel vytápí celý dům a ohřívá užitkovou. Vysoká účinnost při modulovaném řízení provozu. Benekov C Economix - pravý. C 27a Cnemůžeme v našem kraji najít.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Nullam enim leo, egestas i condimentum at, laoreet mattis. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Benekov c 26

Nově přehlednější a rychlejší. Zobrazeno 1–z výsledků. Automatický kotel na uhlí splňuje parametry Ekodesignu a řadí se do emisní třídy 5. Díky řídící jednotce s modulací výkonu a. U těchto výrobků byla provedena certifikace ve smyslu S zákona č. Obsah vodního prostoru dm3.


Firma Jaroslav Cankař a syn ATMOS potvrzuje, že firma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky