čtvrtek 31. ledna 2019

Elpumps bp 14

Celý popis a technické parametry. Ostatní zákazníci si také. Hlubinné ponorné čerpadlo do studní a vrtů. Pokud je hladina níže než m, je potřeba použít hlubinné čerpadlo.


Výrobek není momentálně dostupný Zkuste se. Pokuď je hladina níže než m, je potřeba použít hlubinné čerpadlo. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Objavte najlepšie ceny na. BP je hlubinné ponorné čerpadlo do studní a vrtů BP má systém mnohastupňov. Simona: X Energie – recenze, diskuze. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny. Profesionálne hlbinná čerpadlá. Szivattyú névleges átmérő, 4”.


Doboz mérete, 225x165x9mm. Osobní odběr na pobočkách. Ak je hladina nižšie než m, je potrebné použiť hlbinné čerpadlo. Hlbinné čerpadlá ELPUMPS dokážu uspokojiť najrôznejšie potreby zákazníkov. Komponenter av rostfritt stål som garanterar lång livslängd och lite underhåll.


BP är utrustad med slitstarka plastimpellrar som lämpar sig för bevattning. Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze. Díky tlaku až bar je čerpadlo. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Kattintson ide, mert szakértő ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek, hogy biztosan a legmegfelelőbb terméket válassza. Elpumps BP (4”) Elpumps BP (4”). Zobacz inne Pompy i hydrofory, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


Maksimalna visina izbacivanja vode (m) : 80. Alkatrész kiválasztás robbantott ábráról, vagy cikkszám alapján. ELPUMPS BP mélykút szivattyú alkatrészek, raktárról, vagy rövid szállítási határidővel. A viszonylag alacsony szállítási.

Elpumps bp 14
Elpumps bp 14

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky