úterý 29. ledna 2019

Dakon kotle

Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle. Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. Kvalitní kotel v budoucnu ušetří spoustu nákladů. Dopřejte si opravdovou kvalitu a nakupujte u profesionálů!


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Vybrané oddělení dakon neobsahuje žádné zboží. Zvolte prosím jiné oddělení nebo použijte vyhledávání pro nalezení Vámi. U nás naleznete široký sortiment kotlů na tuhá paliva. Za skvělé ceny s dodáním do druhého dne.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel dakon. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Kotle na tuhá paliva Dakon.

Výkon pelety: kW Výkon pro černé uhlí: kW Účinnost až: 8 Emisní třída kotle : Dřevní pelety dle EN 303-Konstrukce: 8mm atestovaná kotlová ocel. Každý kotel je jedinečný svojí konstrukcí a materiálem. I nadále jsou výrobky společnosti BBT Thermotechnology CZ s. Jde o moderní spotřebiče určené pro spalování pevných paliv, která lze spalovat způsobem. Nový zplyňovací kotel NP Pyro představuje ekologický způsob vytápění a je určen pro spalování suchého kusového. DAKON DOR - teplovodní kotel. V současné době již Dakon nevyrábí plynové kotle, ale v provozu jich je ještě mnoho a hrdě vytápí rodinné domy.


Odhořívací - Ocelový kotel DOR F na hnědé uhlí se zabudovanou bezpečnostní smyčkou. Náhradní díly pro kotle Dakon dílyprokotle. Dakon DOR F Kotel na tuhá paliva, POUZE DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB ! Nová moderní verze nejprodávan.


Revize kotlů Dakon – seznam techniků. Najděte snadno technika pro povinnou revizi kotlů na tuhá paliva značky Dakon. Přehled techniků, kteří vám mohou. Splňuje emisní třídu dle EN 303-5.


Paliva energo se zabývá prodejem, montáží a servisem automatických kotlů Dakon v Šumperku, Zábřehu, Hanušovicích, Libině, Starém Městu. Teplovodní kotle Dakon jsou.

Dakon servis - pro plynové a elektro kotle značky Dakon, zajišťujeme servis po celé Praze,Kralupech nad Vltavou a okolí. Profesionální servisní technik zajišťuje. Přestavbové sady pro kotle Viadrus a Dakon. Společnost Dakon se specializuje na výrobu kotlů na tuhá paliva a tyto kotle vyrábí už více jak let.


Prodáváme Dakon náhradní díly na kotle na tuhá paliva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky