pátek 25. ledna 2019

H416eko

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. H4a H425EKO ve emisní třídě, kotle na uhlí a dřevo. Zdravim, v tomto kotliku topím měsíc, předtím H41. H416EKO emisní třída na uhlí, třída na dřevo.


Z regulace vzduchu taky nejsem uplně moudrej, zatim používám klapku na spodnívh dvířkách takto: Na. Dvířka přikládací kompletní.

OPOP dvířka přikládací H416EKO. Vysoká účinnost kotle na uhlí zaručuje efektivní využití paliva. PŘEDNOSTI KOTLŮ H4EKO-U Má stejné připojovací rozměry jako H4a H4Nízké náklady na vytápění - vysoká účinnost kotle zaručuje. Kombi kotle na dřevo a peletky.


Kotel na pelety výrobce OPOP. Velikost paliva (zrnitost), Ořech 1. Jedinečnou kvalitou a nízkými provozními náklady splňují kotle H4EKO požadavky uživatelů, kteří preferují úsporné vytápění nebo potřebují jednoduchý. Kotle na uhlí H4EKO-U se stejnými.

Tloušťka plechu kotle mm aručuje dlouhou životnost výměníku. Palivo: ruční přikládání - dřevo, hnědé uhlí automatický provoz - dřevěné pelety o průměru 6-mm. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tento kotel H4EKO je konstruován pro spalování hnědého uhlí a také na dřevo.


H4EKO se řadí do skupiny kotlů s ručním přikládáním. Možnost použití v samotížných systémech. ND H 4EKO tvarovka 250x100x30. Rozměr: 305x3bez pacek. Druh paliva: Pevné palivo Pelety Drevo Uhlie Výkon: - 24kW Účinnosť: 84.


Ocelový teplovodní kotel řady H4xx EKO je svou konstrukcí a povrchovou úpravou určen pro etážové i. Typ výrobku, kotel na hnědé uhlí pro ruční přikládání. Ocelový kotel s ručním přikládáním na hnědé uhlí emisní třída Výkon: kW Energetický štítek: C Sadu pro připojení peletového hořáku je možno doplnit. NÁHRADNÍ DÍLY NA KOTLE díly Opop H 4EKO trubka sekund. Značka: Základní informace: Ocelové kotle na dřevo a hnědé uhlí H4EKO, třída na dřevo i uhlí, u H4EKO na hnědé uhlí třída 4. Závitové příruby pro snadnou montáž kotle.

Součástí kotle jsou vířiče spalin. Dostupnost:Obvykle skladem. Poptávka: kotel Opop h 4eko jako náhrada za kotel H 41 Svitavy - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka.


Zkuste to také, služba je zdarma. Jedná se o jeden z nejnovějších kotlů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky