pondělí 21. ledna 2019

Euro termostat

Váš nový pomocník - TERMOSTAT typ 0Vám bude slúžiť roky k najlepšej spokojnosti za predpokladu, že sa dôkladne oboznámite s jeho obsluhou. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Hledáte bezdratovy euro termostat ? Milan Kdyby ses alespoň obtěžoval napsat typ, aby to člověk. Prostorový pokojový termostat s týdenním programem. Dűkujeme Vám, Ďe jste si koupili nበtermostat.

Bude Va‰í rodinű slouĎit po léta a v˘raznű sníĎí Va‰e náklady na energii. Velk˘ víceúăelov˘ display z. Programovatelný termostat pro regulaci vytápění, klimatizace nebo chlazení. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Pokud po dobu sekund nestisknete žádné tlačítko, termostat se do normálního režimu. Děkujeme Vám, že jste si koupili náš termostat THERMO 091. Pokojový termostat progamovatelný každý den v týdením cyklu.


Má nastavitelné regulované teplotní úrovně-vyšší a nižší s hysterezí nebo 1°C.

Nezávislý spínací kontakt. Vytápění, klimatizace a TUV Regulační technika RAY R-FG-CONT-ECO- EURO TERMOSTAT S TEPLOTNÍM ČIDLEM NA POTRUBÍ. Elektronický programovatelný termostat s týdenním programem. Umožňuje nastavení jednoho z dvaceti. Euro - thermostat is a programmable thermostat. In case you want to change the temperature can automatically adjust the room. Týždenný programovateľný termostat SALUS 091FL Týždenný programovateľný termostat, pomocou ktorého možno jednoducho a efektívne nastaviť kontrolu. Nabízím je včetně kompletního odkouření.


Výrobek je určen k automatické regulaci vytápění. Pro regulaci a udržování nastavené teploty v jakémkoli prostoru. Termostat udržuje požadovanou teplotu podle nastaveného. Tato nabídka od prodejce planka_o byla archivována dne 21. Výrobok je určený na automatickú reguláciu kúrenia. Inzerát Pokojovy bezdratovy termostat EURO -3v okrese Hlavní město Praha, cena 800Kč, od tom.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Včera se mi podařilo svoji neohrabaností, rozlomit čidlo v pokojovém termostatu EURO 091. Byla to taková modrá kulička s nožičkami. Týdenní programovatelný termostat, pomocí kterého lze jednoduše a efektivně nastavit kontrolu teploty v místnosti.

Vzhledem ke svému širokému využití je. Nejčastějším důvodem k výměně termostatu je porucha toho starého, někdo vyměňuje jednoduchý model za programovatelný. Váš nový termostat bude vaší rodině sloužit řadu let s výraznou úsporou. Při obsluze termostatu budeme místo číselných hodnot uvádět komfortní. Nová varianta oblíbeného termostatu Euro 91-N, navíc za nižší cenu ! Tento termostat se programuje stejně jako typ Euro 91-N, nemusíte se ničemu novému. Návod na Euro termostat 9ke stažení zdarma. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


Technické parametry: Počet teplotních změn: 6x Po - Pá, 6x So, 6x Ne Teplotní rozsah: - °C Přesnost: ±°C Hystereze: nastavitelná ±9°C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky