středa 23. ledna 2019

Otopná tělesa

Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Výroba a prodej designových otopných těles a elektrických radiátorů BITHERM, trubkových koupelnových radiátorů v teplovodním i elektrickém provedení. Buderus Vám proto nabízí mimořádně široký výběr otopných těles. Jednotlivé výrobky jsou dostupné v. Otopná tělesa a využití prostoru – oboje patří dohromady.


Radiátory Kos H se zcela plochou čelní deskou mohou vytvořit zajímavou kompozici s interiéry inspirovanými jednoduchými formami.

Kea má vertikální kolektory umístěné blízko sebe tvoří centrální prvek tělesa. Díky tomu těleso získalo „štíhlý” tvar. Je již pryč doba, kdy jediná otopná tělesa, která bylo možné pro ohřev místností zvolit, byly těžké litinové radiátory. Dnešní nabídka otopných těles čítá širokou. Inovativní technologie předávání tepla pro maximální energetickou účinnost. Mezinárodně uznávaná a certifikovaná kvalita.


Koupelnová otopná tělesa jsou otopná tělesa nové generace, která jsou určena k vytápění koupelen, chodeb, WC, kuchyňských koutů, posiloven apod. Kermi desková otopná tělesa therm-xnabízí celosvětovou jediněčnou inovaci otopných těles jako ideální odpověď na požadavky moderních radiátorů.

Výrobci otopných těles nabízí radiátory deskové, článkové nebo lamelové, konvektory stěnové nebo podlahové, dále pak otopná tělesa pro koupelny a. Keramické sálavé panely s dokonalou imitací přírodního kamene. Rozšířili jsme nabídku sálavých panelů ECOSUN NATURAL. Desková otopná tělesa CosmoNOVA spojují nejvyšší technické nároky s estetickým designem.


Všechna desková otopná tělesa, která jsou určena pro použití v. Sušáky pro koupelnová otopná tělesa. Už dávno neplatí, že koupelna je místností pouze o vaně, umyvadle a pračce. Nedílnou součástí moderní koupelny se stávají otopná tělesa. Naše zkušební laboratoř využívá pro účely testování otopných těles dvě plně automatické zkušební. Hledáte sušák ručníků na otopná tělesa ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost. Pokud znáte výkon radiátoru pro určitou místnost, řiďte se při jeho výběru nejprve délkou okna, potom výškou mezi podlahou a parapetem a. V minulosti se otopná tělesa umisťovala tradičně pod okna, aby se zamezilo padání chladných proudů podél okna, které působí na přítomné osoby jako tepelná. Značka COSMO má pro vás unikátní nabídku, a to radiátory a topení.


Knížka vychází jako druhé přepracované vydání publikace Otopné plochy. Je určena především technické veřejnosti z oborů Techniky prostředí zaměřené na. RYCHLÝ NÁHLED DO PROBLEMATIKY KAPITOLY. V této kapitole je kladen důraz na předpisy týkající se montáže otopných těles.

Deskové radiátory Korado klasik typ výšky 2mm v různých velkostech a barevných variantách. Nabízíme široký sortiment typů a rozměrů pro váš domov za. Designová otopná tělesa, radiátory. Společnost Kermi - vedoucí výrobce v oblasti vytápění. Také nabízí sprchové kouty, otopná tělesa, sprchové kabiny. Je však důležité zvolit vhodný typ otopných těles.


Staré litěné radiátory v netěsnícím domě řešením skutečně nejsou. Vzhledem k vysoké kvalitě jsou jejich otopná tělesa exportována do mnoha zemí EU a do Kanady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky