čtvrtek 24. ledna 2019

Prity w17

TECHNICKÉ PARAMETRY : Šířka: 6mm. PRITY Wkrbová kamna s výměníkem 23kW černá. Výkonná krbová kamna s teplovodním výměníkem. Výměník je situován do svislých stran kolem topeniště a vodorovně v příčce před odtahem spalin na. Topeniště má litinový rošt, komora je vyložená.

Tato kamna vytopí normání dům a jsou schopna ušetřit i desetitisíce v porovnání s elektřinou nebo plynem. Krbová kamna s teplovodním výměníkem a plotnou o celkovém výkonu kW. Investice se Vám vrátí za rok nebo dva a doma bude. A se schopností vytopit prostor o objemu. Některá krbová kamna Prity dosahují až kW do vody. Pozor na krbová kamna s výměníkem značky,,Prity.


Prity mají v České republice dvakrát větší výhřevnost a dvakrát větší cenu než má.

PRITY a zajišťuje též záruční i pozáruční servis. Ocelová krbová kamna s teplovodním výměníkem. Dimensions: (Width x Depth x Height). Chimney diameter: ∅ 1mm.


Jedná se o lakovaná ocelová kamna, použitý materiál je válcovaný plech o síle mm, ohniště je vyloženo šamotem, rošt je litinový. Prity W- litinový rošt, Prity W- litinový rošt. Primární vzduch je přisáván. Prodán dvouplášťová konvekční krb.


Prity wtv, výkon Kw,účinnost,průměr kouřovodu 130mm, objem výměníku 15l, váha. Zdravím, máme teplovodní krb PRITY wjiž roky spolehlivě vytápí náš RD. Jedná se o ocelová kamna, ohniště je tvořeno výměníkem z plechu o síle mm, rošt je. Prity Wood Stove with KW boiler suitable for space heating 1sqm. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Seminee electrice. Pořiďte si pro nadcházející podzim a zimu krbová kamna Prity, se kterými. Jmenovitý výkon do výměníku je.

Dostupnost: Obvykle skladem. Comfort and coziness at an affordable price. Suitable for premises up to 1m². Peč na drva za priklop na etažno centralno do radiatorjev in z močjo kW ogreje prostor v velikosti do 55mv katerem stoji. Peč je izdelana iz kakovostne. Installatie door heel Nederland.


Stufa in legno ad alta efficienza con acqua giacca e un forno perfetto per il tuo salotto, sala da pranzo e cucina al forno con perfetta distribuzione del calore. Kályha, kandalló boltok, képek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky