pondělí 28. ledna 2019

Nerezovy chlebnik

Chlebníky z nerezové oceli. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení. Moderný nerezový chlebník sa stane vynikajúcim pomocníkom vo vašej kuchyni pri ukladaní všetkých druhov pečiva. Tento chlebník ochráni pečivo pred. Moderní nerezový chlebník se stane vynikajícím pomocníkem ve vaší kuchyni při ukládání všech druhů pečiva. Ochrání pečivo před ztvrdnutím či zvlhnutím, ale.

Elegantní chlebník z matné nerezové oceli v kombinaci s černým plastem a gumou. K otevření chlebníku vám postačí pouze jedna ruka, po otevření chlebníku. Elegantní nerezový chlebník v bílém provedení s velkým objemem pro uchování chleba a dalšího pečiva. Odolný rolovací mechanismus při otevření nezabírá. Elegantné prevedenie z kvalitnej nerez oceleuniverzálny vzhľadModerný a elegantný chlebník vyrobený zo zdravotne nezávadných materiálov svojím. Ideální na uchovávání všech druhů pečiva.


Nerezový chlebník Banquet je vyroben z nerezové oceli a má rozměr 4x 2x 1cm. Další slevy kuchyňských potřeb.

Aukce 2Kč s dopravou 3Kč. CHLEBNÍK KOVOVÝ 43x23x16cm ČERNÝ. Pečuje o správné klima k optimálnímu uchovávání chleba, housek. Pečivo je uloženo bezpečně na svém místě, vydrží déle čerstvé a navíc chlebníky dokáží zpříjemnit vzhled každé kuchyně. Nabízíme jak nerezové chlebníky do. Uzavíratelný chlebník z nerezu na ukládání chleba a jiného pečiva. Kovový chlebník Frisco oblého tvaru štýlovo uskladní vaše pečivo.


Barva: Rozměr: Materiál: nerez. Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Uchová Vaše pečivo déle čerstvé. Praktický chlebník zhotovený z nerezové oceli v lesklé povrchové úpravě.


Prodlouží čerstvost pečiva a díky větracím otvorům v zadní části nehrozí zplesnivění. Velký nerezový chlebník se základnou z tvrzeného skla s pískovaným okrajem. Na zadní straně jsou speciální otvory zajišťující přirozenou. Chutné a čerstvé pečivo každý deň.

V zadnej časti chlebníka sú špeciálne otvory, ktoré zaisťujú dostatočnú. Chléb, rohlíky, koláče neokorají a. Nerezová chlebovka do moderních i klasických kuchyní uchová Vaše pečivo déle čerstvé. Elegantní provedení z kvalitní nerez ocele univerzální vzhled Moderní a elegantní chlebník vyrobený ze zdravotně nezávadných materiálů svým univerzálním. Velký výběr zboží Brabantia - chlebníky nerezové i barevné, různé velikosti. Oblíbenost nerezu spočívá v souladu s kuchyňskými spotřebiči, atraktivním. V nej zostanú čerstvé dlhšiu dobu a nebude naň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky