pátek 25. ledna 2019

Fan coil jednotky

Jednotky Fan Coil – komplexní řešení centrální klimatizace. SF jednotek SINCLAIR typu Fan coil obsahuje jako hlavní součást ventilátor (Fan) a výměník tepla (Coil). To vše je součástí nástěnné jednotky. Fan coily se dají použít jak na topení, tak i na chlazení.


Fan - coil (FC) je zařízení na bázi konvektoru, určené k zajištění tepelné. Tento příspěvek popisuje využití jednotky fan coil za účelem klimatizace definovaného prostoru s ohledem na poslední trendy v oblasti.

Tato stránka používá za účelem zkvalitňování poskytovaných služeb soubory cookies. Používáním tohoto webu či stisknutím tlačítka Souhlasím vyjadřujete. Vysoký výkon a spolehlivost pro komfort a procesní aplikace. Koncové konvektorové ( fancoil ) jednotky. Topnđ vđkon: aš 2kW. Chladící vđkon: aš kW.


MAJOR je nová nezávislá klimatizační koncová. FanCoil jednotky COMPRI jsou určeny ke konečné úpravě vzduchu v jednotlivých místnostech. Obsahují výměník s topnou nebo chladící vodou, v případě.

S novou generací fan-coilových jednotek jsme schopni garantovat požadavky na. Fancoil s různými druhy instalací: nástěnný, podstropní, parapetní, kanálová. Vysoce výkonné, tiché, všestranný rozsah. K aplikacím patří fan coil jednotky (FCU). Infračervené dálkové ovládání pro regulátory fan-coilových jednotek RDG100T. Na českém trhu zastupujeme italskou společnost MTA, výrobce tepelných čerpadel a zdrojů chladu pro komerční, veřejné a obytné budovy. Kazetové klimatizační jednotky které je možné použít v moderních domech a obchodních prostorách, kancelářských budovách a. FAN COIL Kazetové jednotky.


Tyto jednotky jsou určeny pro použití v obytných nebo malých komerčních budovách, které. ESTRO fan - coil AREO fan - coil AREO. Tepelné čerpadlo G-TERM jako zdroj tepla a chladu. Zabýváme se zejména prodejem a opravami průmyslového chlazení, sdružených chladících jednotek, montáží a údržbou klimatizací.


Nabízíme vám širokou nabídku vnitřních Fain-coil jednotek, které kombinují. Podstropně - parapetní jednotky Fan - Coil Image. Nástěnné jednotky Fan - Coil. Omlouváme se, ale nemáte povolený přístup k obsahu této stránky.


Vybraté typy termostatov pre aplikácie s fan - coil jednotkami. VZT jednotka s centrální regulací s minimálním ohledem na požadavky.

Schéma systému s fan - coily případně indukčními jednotkami. Prostorové termostaty pro jednotky fan - coil. Jednoduché prostorové termostaty pro ízení jednotek fan - coil. Parapetné jednotky fan coil.


Klimatizační jednotky pro lokální úpravu tepelné pohody prostředí v administrativních budovách s vodním výměníkem tepla, tzv. Vlastnosti: -Kanálové fancoil jednotky sú dostupné v veľkostiach s integrovanými chladiacimi a vykurovacími výmenníkmi, ktoré môže mať 2- trubkové. Klasický systém pre: administratívne. U jednotek IDROFAN je vše naplánováno dopředu, všechny možné tovární provedení připravené k použití tak, aby se minimalizovala doba instalce. Regulátory teploty pro jednotky Fan Coil, topení - chlazení.


Vaše výhoda pro dosažení vyšší energetické účinnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky