pondělí 21. ledna 2019

Haas sohn farum

Můžeme nabídnout i bohaté příslušenství, poradenství a náhradní díly. Možné je i připojení ke stávajícímu otopnému systému. Napojení do komínu je horní o průměru 1mm. Krbová kamna HAAS SOHN FARUM s výměníkem o výkonu - 1kW a účinností.


Dostupnost, skladem u dodavatele. Teplovodní krbová kamna Haas Sohn Premium řada FARUM.

Palivo dřevo, ekobrikety a uhelné brikety. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své. Vychlazovací smyčka pro kamna Andrus, Farum, Nivala. Použitelný výkon do topných těles 1kW, doporučený tepelný spád 75–°C. Regulovatelný výkon 9-1kW. Výkonná krbová kamna s výměníkem, provedení černá, woodstone prestige.


Parametre Účinnosť Výkon 8-13. Skoro všechny typy krbových kamen Haas Sohn s výměníkem mají vyjímatelný tepelný výměník, který. Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny.

Mám kamna Grandmax již několik let a problémy jsem měl stejné až doteď. Už od začátku mi dehtovaly. Všiml jsem si, že uvnitř pod výměníkem jsou po bocích. Firma Haas and Sohn je rakouská firma, která svou působnost rozšířila i do České Republiky.


Chcete Vašimi kamny vytápět nejen. Výběru neodpovídá žádná položka. Slouží pro přípa že uživatel dočasně nechce používat teplovodní výměník. HAASSOHN FARUM krbová kamna 9-19kW s výměníkem. Download hier gratis uw Haas - Sohn FARUM handleiding.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Názov produktu: farum s vodným výmenníkom. W ofercie naszego sklepu internetowego bielsko-kominki. Zobacz inne Kominki, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Můžete je připojit trubkami k radiátorům v celém domě, ale také k bojleru na. Kontrast optyczny w jego wyglądzie zapewnia naturalny. Dvojité spalovanie šetrí palivo.


Externý prívod vzduchu (CPV) Ideálny pre nízkoenergetické. Eboli, Empoli či Trino, tak zbrusu nová kamna Farum s obkladem z. Vývod kouřovodu, vrchní, Ø 150.

Minimální tah komína, Pa.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky