neděle 27. ledna 2019

Spiro potrubí tvarovky

Kompletní nabídka spiro potrubí skladem Praha. Pro spojení dvou trub se používá spojka vnitřní a pro spojení dvou tvarovek se používá. Spiro potrubí je vhodné pro většinu. Obchod zaměřený na spiro potrubí, tvarovky a další vzduchotechnické příslušenství.


V nabídce máme pozinkované spiro a tvarovky různých tvarů a rozměrů.

Nátrubek NS z pozinkovaného plechu pro spojování tvarovek. Revizní otvor pro kruhové potrubí d100mm, d125mm. SPIRO potrubí a tvarovky jsou velmi žádaným standardem vzduchotechnických rozvodů. Oblouk segmentový nebo lisovaný 15° pro spiro potrubí nebo ohebné hliníkové potrubí. Pro delší vedení se třímetrové dílce spojují spojkou.


Vyrobeno z pozinkovaného plechu. ODSÁVACÍ POTRUBÍ 1MM SPIRO. Trouba spiro - spirálně vinutá trouba je vyrobena z pásu pozinkovaného plechu.

Příslušenství – ohebné hadice, tvarovky, Ventishop. Vnitřní průměr potrubí (DN): 3mm. Odbočka oboustranná 45° pro spiro potrubí nebo ohebné hliníkové potrubí. Tlumič hluku kruhový určen pro kruhové spiro potrubí nebo ohebné potrubí. Napomáhá tlumit hluk v potrubí na straně sání a taky výdechu.


Falcované potrubí vyrobené z pozinkované- ho plechu. Skvělé supertěsné tvarovky pro spojení s potrubím SPIRO. Jednoduchá montáž- stačí zastrčit do potrubí, případně pojistit samořezným šroubem. V naší nabídce nalezenete spiro potrubí o standardní délce 1bm a 3bm. Prodej potrubí a tvarovek (plastové, kameninové, betonové, litinové) pro rozvody tlakové vody, kanalizace a plynu.


Materiály: ocel, PPR, PUR a SPIRO. V kategorii Ohebné hadice, tvarovky. Nebo je to jen šílený cenový rozptyl? Vyrábějí se v tvarech T, Y a X. Tvarovky se vyrábějí v různých průměrech. Popis: Prodám zbylé komponenty po výstavbě spiro potrubí.


VZT, R, 3 VZT potrubí - tvarovky se stranou do 2mm - čtyřhranné.

Provádíme výrobu hranatého potrubí pro vzduchotechniku. Příruba je k tělu trouby nebo tvarovky v případě pevně připojené příruby upevněna. Vzduchotechnika, kovovýroba. Kruhové potrubí a tvarovky.


Df - nátrubkový konec k zaslepení tvarovek. Přehled materiálů pro vzduchovody Potrubní rozvody slouží k dopravě vzduchu do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky