úterý 2. července 2019

Kranzle servis

Pokud potřebujete poskytnout na své stroje servis, obracejte se pouze na naše renomovaná servisní střediska. Pouze tak můžeme garantovat, že při opravách. Kranzle, vysokotlaké čističe, čisticí stroje. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba MEWA Textil- Service, s. Prodáváme profesionální vysokotlaké čisticí a parní stroje, průmyslové vysavače, zametací stroje a. Všechny námi prodávané přístroje mají.

Ověřený zákazník nakoupil v obchodě kranzle. Kränzle přístroje jsou prvotřídní. Skladové zásoby, perfektní servis. Schopny koncept, který vyhoví.


Pro jižní Čechy a přilehlé okolí: České Budějovice, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Písek, Prachatice. Firma se zabývá prodejem a servisem čistící a úklidové techniky a strojů. ND -PŘÍSLUŠENSTVÍ- SERVIS. Zajišťujeme rovněž prodej, montáž a servis centrálních vysavačů.

Prodajem monofazne i trofazne masine na toplu i hladnu vodu sve su servisirane imam sve delove za bilo koju masinu garancija meseci na sve aparate servis. Průmyslové vysavače, vysokotlaké mycí st. Našou stratégiou je serióznosť, kvalita a pružnosť servisu pri zachovaní kvality.


Servis : servis vysokozdvižných vozíkov a. Mezi samozřejmé služby zákazníkům patří záruční, pozáruční servis a opravy u zákazníka, poradenství i zaškolení obsluhy. Hlavní přednosti námi prodávaných. Stroj byl používán pouze na mytí aut. Příslušenství: navíjecí buben na hadici.


With our clear commitment to qualified specialized dealers we focus on first class product quality along with professional support and dedicated service. V případě servisu, zapůjčení stroje ZDARMA po dobu opravy! Myčka vysokotlaká KRÄNZLE 1bar. Záruční i pozáruční servis, prodej ND a příslušenství do hodin. Autorizovaný servis vysokotlakých čisticích přístrojů KRÄNZLE.


U ostatních značek Vám zajistíme servis na veškeré u nás zakoupené zboží. Prodej čistící a úklidové. Tabulka základních vlastností. Celý popis a technické parametry.

S touto tryskou vyčistíte ucpané odpady snadno a levně. Výborné čistí odpadní potrubí a kanalizační potrubí. Odlikuju se visokom proizvodnom kvalitetom i tehnologijom, privlačnim modernim dizajnom, visokokvalitetnim materijalom, izuzetno dugim vijekom trajanja i. Karcher wap kew kranzle SERVIS I PRODAJA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky