čtvrtek 10. října 2019

Kontrola klimatizace v autě

Při zapnuté klimatizaci, kdy se okolní teplota pohybuje okolo 25°C, by se teplota vzduchu z výdechů ventilace auta měla pohybovat okolo 5-10°C a kompresor. Výhody klimatizace v autě není třeba zdůrazňovat. Klimatizace se za poslední roky stala naprostým standardem nových – a. Pouhé naplnění a kontrola těsnosti přijde asi na tisícovku. Prověření účinnosti klimatizace, recyklace a plnění chladiva, test těsnosti systému, dezinfekce výparníku a výměna pylového filtru. Kontrola, čištění a doplnění klimatizace ve vašem voze.

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Nejvhodnější doba pro kontrolu je na jaře - v létě se totiž. KLIMATIZACE, dezinfekce klimatizace ozónem včetně čištění klimatizace a opravy klimatizace. Prvním krokem při péči o klimatizaci by měla být kontrola stavu kabinového filtru. Chcete čistější vzduch a lepší klima ve vašem autě ? Pak je tu čištění a plnění autoklimatizace ! Kontaktujte nás vyčištění a naplnění autoklimatizace ! Dezinfekce klimatizací pomocí ozónu O zabránite nepříjemných pachů v autě, nebo kde nepomůže.

Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Zkontrolujeme těsnost celé klimatizace auta, detekujeme úniky a doplníme chladivem. Kompletní údržba klimatizace automobilu - zaváděcí cena 99- vč. Jestliže Vaše klimatizace v autě nefunguje (nechladí) nebo se její účinnost. Poskytujeme odbornou pomoc při kontrole, doplnění klimatizace a desinfekce klimatizace.


Používáme nejmodernější značkové přístroje pro údržbu a čištění. Aby klimatizace v autě fungovala. Mělo by se tedy víceméně stát pravidlem, že kontrola klimatizace odpovídá intervalům technické kontroly. Servis klimatizací vozidel, jejich opravy, čištění a plnění je dlouholetou specializací našeho servisního centra. Provádíme kompletní servis autoklimatizace včetně testu klimatizace (prevence závad).


DOPLNĚNÍ CHLADIVA KLIMATIZACE. Plnění klimatizace či doplnění provádíme na plně automatickém přístroji. Množství chladiva v chladicím oběhu se samovolně snižuje.


Příčinou úniku chladiva nejsou jen netěsnosti chladivého. Nechte si vyčistit klimatizaci a vyžeňte všechny bakterie se slevou ! Nabízíme servis, plnění a provedení dezinfekce autoklimatizace v Brně. Ke každému doplnění klimatizace dostanete vždy podrobný protokol s. Prodej, montáž, servis bytové a průmyslové klimatizace zn.

Při problémech s klimatizací Vašeho vozu nezoufejte a přijeďte vyzkoušet plničku klimatizací značky Valeo Climfill A50. Dezinfekce, čištění a doplnění klimatizace v autě vyřídíte v pneuservis Mráček v Praze na počkání. Zde naleznete naší nabídku servisu a oprav klimatizací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky