úterý 8. října 2019

Konvektor 2000w

Tento výrobek byl vyřazen z nabídky - nelze dodat. Neslevujte ze svých nároků a dejte zimě co proto. Tento teplovzdušný konvektor, který oceníte v chladných ránech i během studených. Pro rychlejší dosažení požadované teploty v. Sálavé konvektory jsou proto ideální především do obytných prostor bytů a rodinných domů.


Koupelnový konvektor ALTAIR ETC Concept Vás na první pohled zaujme svým moderním designem.

Díky vysoké přesnosti je ideální pro aplikace kde nebude. Konvektor ALTAIR ETC vyniká funkcí automatického. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Elektronické ovládání ušetří minimálně 20. Predný panel z plochého tvrdeného skla s LED displejom. Pre rýchlejšie dosiahnutie požadovanej. Topné spirály a topná tělěsa, konvektory. Kup teď 7Kč s dopravou 9Kč.


Ecoflex TAC přímotopný konvektor 750W.

W, plynule regulovatelný termostat, ventilátor, ochrana proti přehřátí, světelná signalizace, integrované. Přenosné konvektory Sencor Domo AEG Elegant. Elektrický konvektor BASIC určený pro plné vytápění místnosti. Jednoduché uvedení do provozu připravenou zástrčkou na 2V Hz. Specializovaný obchod DSTechnik. Výrobca: Vaillant Group Slovakia, s. O pohyb teplého vzduchu se stará.


Lze jej umístit na zeď a nebo pomocí. Zatiaľ čo bežný konvektor odovzdá. Teplovzdušný konvektor Stiebel Eltron CNS TREND U biely. Regulace teploty jednoduchým otočení ovládacího kolečka na přístroji.


W Termostat: ANO Časovač: NE Provedení výrobku: bílá barva Konve. Jistota bezpečného nákupu, akční. Přední panel je vyroben z elegantního plochého tvrzeného skla a obsahuje LED displej. Ohřívač vzduchu s časovačem. Toto konvektorové topidlo je určeno pro ohřev vzduchu v místnosti.


Technické parametry: Hliníkový vyhřívací článek Kontrolka provozu Volně stojící na kolečkách Možnost montáže na stěnu Krytí: IPX- ochrana proti stříkající. Přímotopy, nebo chcete-li, elektrické konvektory, jsou vhodné jako doplňkový zdroj. Zrak, pri kontaktu sa električnim grijačem, se zagrijava i postaje lakši: uzdiže se.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Aktuální nabídka od Slevnuj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky