čtvrtek 10. října 2019

Kotle dražice

Ohřívače vody, bojlery Dražice. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Základní činností společnosti. Zásobníky pro kombinace s kolektory, tepelnými čerpadly a kotli na biomasu dodáváme již delší dobu, ale nyní. Kombinované bojlery Dražice.


Nabízíme bohatou nabídku kombinovaných bojlerů značek Dražice, Tatramat a další.

Všechny naše kotle mohou být vybaveny hořákem s otočnou retortou, s tímto hořákem je spalování mnohem dokonalejší, úspora paliva je oproti pevné retortě. Plastové tělo jednotky včetně termostatu. Vhodné pro bojlery DRAŽICE.


Viadrus, Thermona, kotle, kotle Ostrava. Objednávejte Kotle na tuhá paliva DRAŽICE nyní! Vysoká kvalita, široká nabídka produktů a značek - to jsou Kotle na tuhá paliva DRAŽICE od. Produkt v akci Nový produkt v naší nabídce Doporučený produkt. BOJLERY V SIKO: Kompletní nabídka, elektrické bojlery Dražice a Ariston, bojlery pro vertikální i horizontální instalaci, tlakový bojler, průtokové ohřívače.

Teploměr dotykový je náhradní do bojlerů DZD Dražice. Elektrické bojlery výhodně. Prodáváme vysoce účinné a ekologicky šetrné kondenzační kotle . DRAŽICE magnesiová anoda izolovaná s vodičem pro bojlery OKHE SMART EVO 33x370xM8. Franke, bojlery, ohřívače vody Tatramat, Dražice, AEG a Stiebel Eltron. Nepřímotopný stacionární zásobníkový ohřívač vody DZD Dražice OKV 200. Pro typ OKC x NTRR je možná kombinace plynového kotle a alternativního zdroje. Tradiční český výrobce bojlerů.


Společnost PTÁČEK – velkoobcho a. TOPENÍ – PLYN – VODA – INŽENÝRSKÉ SÍTĚ. Bojlery, se kterými budete spokojeni. Tenhle bojler na elektriku je totiž. Zdrojem tepla může být kotel na tuhá paliva, tepelné čerpadlo, solární kolektory. Akumulační nádrže slouží k akumulaci přebytečného tepla od jeho zdroje. Použití: bojler Dražice, kotle.


Popis: náhradní díl do bojleru Dražice, topné těleso s jímkou pro termostat či pojistku. Dražice OKHE 1hranaté provedení. Náhradní díly do bojleru.

Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody. Spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno alebo viac odberných. Družstevní závody dražice patří mezi největší výrobce bojlerů v České republice. Dražice Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší.


JUNKERS - kvalitní německé kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky