pátek 11. října 2019

Krabice kt 250

Popis: Drážky v rozích krabice umožňují natočit víko v obou směrech oproti nainstalované krabici ±5°. Boční stěnu krabice lze vylomit a vytvořit tím větší pracovní. Materiál: tvrdý samozhášivý polyvinylchlorid (PVC). Teplota okolí: T, -– 60. Samozhášivý materiál: sec.

Na dně krabice jsou drážky pro upevnění telefonních svorek. Krabice pro sdělovací i silové rozvody. Odbočná krabice určená k montáži pod. Nákupem získáte bodů do věrnostního.


Designová krabice pro povrchovou montáž 123x100xmm. Vyrobeno z tvrdého samozhášivého PVC. Testováno žhavou smyčkou o teplotě 850°C.

Elektroinstalační krabice je určená pro vnitřní sdělovací rozvody. KT-2, slonová kost, rozměr 2x 2mm. Na spodní vnitřní straně jsou předlisovány. Inštalačná škatuľa pre komunikačné a silové rozvody do pórobetónu alebo na povrch. Na dne krabice sú drážky pre upevnenie telefónnych. Popis a parametre výrobku nájdete v priloženom katalógu.


Reprezentujeme značky českých i světových výrobců. Svým zákazníkům nabízíme široký sortiment elektroinstalačního materiálu za bezkonkurenční ceny. Možnost nastavení víka pomocí oválných otvorů v krabici do horizontální polohy. KT 250X1KRABICE ROZVODNÁ. Možnost vylomení celé bočnice pro snadnější manipulaci s kabely.


Vhodná i pro montáž na povrch - víko kopíruje velikost. Pro vnitřní sdělovací rozvody, lze použít i jako elektroinstalační pro silové rozvody. Přiravili jsme pro Vás video návody jak. Céliane nabízí jedinečně bohatou.

Základní rozdělení krabic je provedení pod omítku o průměru a 97mm, nebo. Attachments and certifications. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Internetový obchod NEJCENY. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Použití: Vyhovují pro montáž na a do hmot stupně hořlavosti A - C2.


Aktuální ceny zboží Vám sdělíme na vyžádání. Prosím vložte jej do poptávky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky