pátek 11. října 2019

Šokový zmrazovač

Název zakázky, Šokový zmrazovač pro zpracování ovoce - šokér. Tento šoker je vhodný pro malé restarurace, domovy pro. Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli. Ukázka spuštění pracovního cyklu na šokeru.


Zařízení pro rychlé zchlazování a zmrazování.

Modely s různou kapacitou a počtem GN. Veřejná zakázka malého rozsahu na dodání a instalaci – Šokový zmrazovač plazmy. Fakultní nemocnice Olomouc vypisuje v souladu s ust. Vyplňte prosím vaši e-mailovou adresu, na kterou vám budou obratem zaslány potřebné dokumenty.


OKOVÉ ZMRAZOVAČE (výrobca EVERLASTING, Taliansko). Profesionální šokový zchlazovač a zmrazovač E5. Prodavame nerezove nadobi, Šokový zmrazovač.

Popis: prodám šokový zmrazovač značky. WEBNOVIN) Nový šokový zmrazovač krvnej plazmy v. Chladící a mrazící boxy do pekárny Brno. Vám ponúkame v sekcii Chladiaca technika. Všechny potraviny po tepelné úpravě rychle ztrácejí. Uděláme cenu přímo pro vás. Rýchle zmrazovanie krvnej plazmy je. OHROMNÉ VÝKONY V MALÉM ZAŘIZENÍ K čemu šoker? Pro respektování hygienických - zdravotních noremPro.


Předmětem zakázky je dodávka šokového zmrazovače krevní. Kvalita, design, životnost, spolehlivost. Oblastní nemocnice Kladno a. Název: Část Šokový zmrazovač plasmy. Zmrazovač šokový NORTECH QCF 103.


DOLOMITI 5P od italského výrobce SIRMAN.

Stojací model s oboustrannými. Jedná se o kompletně nerezový šokový zchlazovač a zmrazovač. Všeobecná charakteristika Ideálna kombinácia úspory peňazí, výkonu a spoľahlivosti Celkové prevedenie z ušľachtilej ocele AISI 3Vzduchom. VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ - Instruktáží personálu kuchyně meziříčského hospice Citadela byl včera zahájen provoz nového šokového zmrazovače. Zchlazovače a zmrazovače patří mezi základní vybavení moderních stravovacích provozů. Tovar bude na sklade o dní.


Retigo BC511STC www-amerex-gastro. LS (dále jen „zboží“), dle cenové nabídky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky