pondělí 30. ledna 2017

Adria ii s výměníkem

Použitelný výkon do topných těles, kW. Vodní obsah výměníku, 1l. Maximální pracovní přetlak, MPa. Teplovodní výměník je vyjímatelný a lze jej. Díky kvalitnímu spalování, což u. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení.

Technické parametry Účinnost Výkon 5-kW. Dochlazovací smyčka: Bez dochlazovací smyčky. Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky a nově i krbové sestavy.


Vyměnitelný výměník Terciální spalování Vychlazovací smyčka Splnění podmínek provozu od. Výkon 1kW (voda kW, vzduch kW). Možnost zabudování dochlazovací smyčky.


Vývod kouřovodu, vrchní, Ø 150. Minimální tah komína, Pa. Při koupi tohoto výrobku dostanete slevový kód na nákup v našem obchodě v hodnotě 1.

ADRIA II s výměníkem,barva černá, béžová dlažba, zlaté kování. IHNED PO REGISTRACI UVIDÍTE CENY SE SLEVOU. V prostřední části kamen je. Model: ADRIA II BÉŽOVÁ s výměníkem. Hmotnost těchto krbových kamen s výměníkem je 1kg. Kamna mají terciální spalování. Výkon výměníku krbových kamen s výměníkem je až 1kW, u krbové vložky.


Nabízíme vám široký sortiment krbvoých kamen s výměníkem. Krbová kamna Haas Sohn s teplovodním výměníkem jsou vhodná pro vytápění celého domu. Vhodné palivo: Pro používání vhodného paliva nahlédněte do kapitoly 2. Palivo ve Všeobecném návodu k obsluze.


Designové řešení krbových kamen HAAS-SOHN ADRIA II jsou hřejivým doplňkem moderně zařízených domácností i rekreačních chalup a. V NABÍDCE VELKÝ SORTIMENT TEPLOVZDUŠNÝCH VÝMĚNÍKŮ A KOUŘOVODŮ. Adria ll s výměníkem 15kW. V tomto videu se můžete podívat na krbnová kamna Grand Max Plus. Možné je i připojení ke stávajícímu otopnému systému. Výkon, -1kW do vody - kW.


Dvoustupňové spalování, vyměnitelný výměník, vychlazovací smyčka. ADRIA II krbová kamna s výměníkem - barva černá, béžová dlažba 1.

Alternativní zboží kamna s výměníkeKAMNA, KRBY,KOTLE - KRBOVÁ KAMNA. Základní informace: BAREVNÉ VARIANTY Objednací. W, nepoužitý, pouze osobní odběr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky