pondělí 23. ledna 2017

Hadice odry

Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a provozní hodiny FoMi hadice, Odry.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba JAVEX-TRADE, s. Osvobození (budova Agro Odersko, PČR).

Prodej zahradních hadic, zahradního nářadí, plachet, hadic. Jeden z největších výrobců hadic na světě! O nás Zaměřujeme se na prodej průmyslových hadic od výrobce Semperflex.


Semperflex Optimit je jedním z největších výrobců průmyslových a hydraulických. Tento zkušený výrobce již mnoho let vyvíjí a vyrábí hadice pro celý svět. Prodáváme hadice zahradní i průmyslové.


Velkoobchodní, maloobchdní a internetový prodej hadic, spon, zahradního nářadí. Flexi ohebné hadice zahradní, průmyslové, plynové, na vodu, vzduch, z měkčeného.

V sortimentu máme hadice, pryžové desky, těsnění. Nabízíme hadice pro motorová paliva, naftu. U nás nakoupíte hadice zahradní, průmyslové, sací, odsávací, vzduchotechnické. Aktuální katalog firem v kategorii Hadice a řemeny Nový Jičín. Milan Bosák - průmyslové hadice, armované hadice hydraulické, armované hadice pro automobily. Odry ) Odry, Ke koupališti 370. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Hadice zasíláme přepravní službou Toptrans na Vaší adresu. Fakturační údaje: ATH INTERNATIONAL - Tomáš Harašin. Divize hydrauliky zajišťuje pro široký okruh zákazníků především zakázkovou montáž a servis hydraulických hadic s koncovkami.


PVC hadice určená pro zahradnictví. Jsou vhodné například pro potraviny, abrasivní. Najděte dodavatele pro téma hadice. Poptávky jsou zdarma, firmy vybíráte podle referencí. Vybudujte si jméno a získávejte zakázky.


FoMi- hadice,pryž – data z rejstříků.

Právní forma: Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku. Pryžové vaky pro uzávěr plynového potrubí. Výrobky speciálního určení. Do rozšíření kapacity bylo. Nabízí hadice průmyslové jako jsou potravinové….


Průmyslové hadice, armované hadice, těsnění z pryže, pryžové desky a fólie, mikroporézní desky, hydraulické hadice, zahradní. Ve stávajícím zařízení jsou vyráběny průmyslové hydraulické hadice z pryžové směsi. Provozujeme velko a maloobcho hadice, zahradní hadice, PVC, PUR, PE. Všetky firmy z oblasti Hadice - výroba, predaj v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem.


Pryžová hadice TU (dále jen hadice ) je univerzální hadice bez koncovek, určená především. Gumex je expert na hadice, těsnění a všemožné výrobky z pryže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky