středa 18. ledna 2017

Servis auto opat

Auto Opat nabízí svým zákazníkům automobilový full service. Od autorizovaného prodeje nových aut ŠKODA, přes ojeté vozy, až po pronájem a servis. Jsme autorizovaný prodejce nových i ojetých vozů ŠKODA.


Poskytujeme komplexní nabídku servisních. Dle vyjádření servisu : ještě pár km a mohli se s dcerou zabít (tak najednou ruky pryč od 2leté záruky na skryté vady). AUTO OPAT Full Service, Nupaky.

Provoz autosalonu značky Škoda. Autorizovaný prodej a servis ŠKODA, ojeté vozy ŠKODA Plus, operativní leasing. Nabízíme leasing, pojištění a povinné ručení. Prodej osobních a užitkových vozidel. Po - Pá: 9-hod po telefonické dohodě.


Provádíme opravy automobilů včetně oprav karoserií. Využíváme autodiagnostiku ke. Od rychloservisu, pneuservisu a ručního mytí vozidel až k autorizovanému servisu. Právní forma: Společnost s ručením omezeným.

Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. Autoservis, opravy silničních vozidel. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás. Yelp je zábavný a jednoduchý způsob, jak najít, doporučit a mluvit o tom, co je super a co už tolik ne. Našim zákazníkům zajišťuje automobilový full service. Novinkový portál o Užitkových vozech značky Volkswagen.


Najdete zde nejnovější informace, sdělení i archiv novinek. Další informace o subjektu, více na nebo. První smlouva v RS uveřejněna, 5. PPZ a od tohoto dne působí jako podřízený pojišťovací. Find executives and the latest company news. Městská část Praha 1 Nákup vozidla Škoda Octavia Combi, ano, 09. Domov ve Zboží, příspěvková. Zabýváme se prodejem náhradních dílů.


Zpět na výpis autorizovaných partnerů. Zvitšit mapu Zvětšit mapu Zmenšit mapu. Tato stránka používá cookies s cílem přizpůsobit webovou stránku Vašim potřebám. Budete-li v surfování na webové stránce pokračovat, vyjadřujete.

Stavba: čtyřmetrová, m vysoká budova se střešním parkovištěm. Předmět dodávky: sloupy, opěrné stěny, průvlaky, 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky