pátek 20. ledna 2017

Viadrus servis

Pro vyhledání vyberte Stát a kraj (zobrazí se servisní centra, jestli existují) a následně produkt pro zobrazení všech certifikovaných organizací. Marek Broškovič, Vedoucí technické podpory. Ján Buček, Pracovník technické podpory, servis. Jejich dlouholetá tradice slévárenství je zárukou kvality a spolehlivosti.


Viadrus se zabývá především kotli na tuhá paliva.

Zajišťujeme prodej, montáž, uvedení do provozu. Brno - Zábrdovice, Jihomoravský. Já třeba mám za spuštění a servis stejnou cenu ale za montáž vyšší. Provádíme plynoservis kotlů Viadrus. Revize a odborné poradenství. Výrobce litinových kotlů na plynná, pevná a kapalná paliva, ohřívačů vody, litinových. Na všechny námi montované výrobky zajištujeme záruční a pozáruční servis a prodej náhradních.

Specializovaný servis plynových spotřebičů značek Vaillant, Protherm, Dakon. Oprava, údržba, uvedení nových spotřebičů do provozu, záruční a pozáruční servis, pravidelné revize kotlů, montáže nových zařízení včetně. Postaráme se o teplo Vašeho. Spolupracujeme s mnoha výrobci a nabízíme jejich produkty od instalace až po servis. Záruční a pozáruční servis plynových kotlů a kotlů na tuhá paliva.


Naše firma zpravidla zajišťuje opravy a servis stacionárních plynových kotlů Viadrus. Tradiční kotle na tuhá paliva se uplatní především tam, kde jsou. Voda, plyn, kúrenie - servis, inštalácia. Naše firma provádí roční prohlídky, servis, zapojení, uvedení do provozu. SERVIS A OPRAVY PLYNOVÝCH A ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍ. Region - Pardubice, Chrudim, Hradec. VIADRUS Kverze SIT i Honeywell_určeno. Nezapomeňte si včas zajistit servis svého plynového kotle!


Odborně provedená revize či tzv. V prípade záujmu o ten ktorý nahradný. Profesionální opravy, servis a montáže plynových kotlů Brno, Brno-venkov a Vysočina.

Montáž a prodej náhradních dílů. Ke kotli je schváleno odkouření fy. Baxi, De Dietrich, Junkers, Protherm,Viessmann a Viadrus. Havarijní servis Napište nám. Na kotli sviti tlacitko a nezapali se plyn na ohrev. Servisní technik - Jaromír Ujčík ml.


Zkuste to také, služba je zdarma. Máme tým dvou kvalifikovaných servisních techniků na servis plynových. PLYNOVÉ KOTLE: Pavel Hampl – autorizovaný záruční a pozáruční servis . Opravy a servis hořáků pro technologie sušáren, hořáky lakoven. Autorizovaný servis plynových kotlů.


Nabízíme Vám bohaté zkušenosti v oblasti montáží a servisu plynových kotlů. Snažíme se myslet na budoucnost a. Pro jednodušší a rychlejší servis těchto značek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky