úterý 24. ledna 2017

Automatické kotle dakon

Představujeme vám nový univerzální automatický kotel FBAutomat ke spalování hnědého a černého uhlí a pelet. Kotle Dakon zaručují dlouhou životnost. V nabídce naleznete také kotle na tuhá paliva a elektrokotle.


Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle. Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. Moderní automatické kotle již navíc nevyžadují stálé ruční přikládání. Automatický ocelový kotel Dakon DOR 5N Automat je určený ke spalování hnědého uhlí (ořech 2) a dřevních pelet (A1) ve výkonu – kW. Ocelový kotel s automatickým doplňováním paliva je určen pro spalování uhlí a dřevěných pelet.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo. Každý kotel je jedinečný svojí konstrukcí a materiálem. Nabízíme k prodeji automatické kotle na tuhá paliva značky Dakon v oblasti Zábřehu, Šumperku, Štítů, Hanušovic, Libiny a Starého Města. Automatický kotel Dakon představuje moderní způsob vytápění a ohřevu teplé vody nejen pro rodinné domy. K dispozici jsou dvě výkonové. Přestavba kotlů Viadrus a Dakon na automatické kotle (automat).


Dakon - Ocelové automatické kotle s ocelovým podavačem. Kotel VIADRUS Upo odpláštění a odpojení. Ocelové kotle DOR N Automat – Pelety s automatickým přikládáním na dřevní peletky splňují požadavky na Ekodesign a jsou tudíž zařazeny do. Mimo automatické kotle nabízíme. Prodáváme a montujeme kvalitní automatické kotle Dakon na tuhá paliva.


Paliva energo se zabývá prodejem, montáží a servisem automatických kotlů Dakon v Šumperku, Zábřehu, Hanušovicích, Libině, Starém Městu. Nový univerzální litinový kotel FBAutomat s automatickým přikládáním. DAKON FB - před přestavbou.

Automatické kotle dakon
Automatické kotle dakon

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky