úterý 31. ledna 2017

Dálkový odečet tepla

V posledních letech roste zájem a také prodej přístrojů nové generace, které umožňují dálkový odečet vody a tepla. U indikátorů je jejich podíl. Zatímco dříve byl dálkový odečet spojen s nezbytnou instalací drátových sběrnicových systémů, v současnosti. Indikátory topných nákladů i měřiče spotřeby tepla, plynu a vody (vodoměry) s funkcí rádiové komunikace umožňují komfortnější a rychlejší. Správně fungující bytové měřiče tepla a vody jsou jedním z předpokladů vedoucím ke snížení nákladů na energie. Stále častěji se v bytových domech uplatňují měřiče tepla, vodoměry a indikátory na radiátorech, které umožňují dálkový odečet naměřených.

Na montáž indikátorů spotřeby tepla zbývají poslední tři měsíce, od ledna jsou povinné. Elektronický indikátor tepla s dálkovým odečtem. Dálkové odečty se mohou týkat jak spotřeby tepla, tak i vody. Protože mohou rozúčtovávávat rozdílné společnosti, může se stát, že jedno z. Pro měření spotřeby tepla se proto začínají používat měřiče tepla, které umožňují dálkový odečet naměřených hodnot.


Díky těmto přístrojům je možné jednoduše. Jednoduché a srozumitelné dálkové odečty vodoměrů. Vodoměry, měřiče tepla pro bytové domy.

Systém centrálních odečtů CRS 40. Díky instalaci systému centrálních odečtů můžete mít informace o spotřebě tepla a vody každý. Dálkovy odečet pomocí GSM je rešen modulem, ktery se vkládá prímo do vyhodnocovací jednotky mëriče tepla ABB SVM F4. Dálkové ovládání regulátorů přes internet, dálkový odečet spotřeby tepla, regulace a tepelná čerpadla - návrh, zkušenosti, novinky, Kalendář. Společnost Siemens již několik let úspěšně nabízí bezdrátový systém pro dálkový odečet spotřeby tepla a vody pod obchodním názvem. Kolik stojí vodoměr, který umožňuje dálkový odečet ? Dale mne zajima moznost dalkovych odectu dodaneho tepla do bytu (panelak). Rádio - odečet pomocí rádiového přenosu dat o frekvenci 8MHz nebo 4MHz. PC lokálně (RS 232) nebo dálkově (GSM nebo ethernet ). Každá domácnost musí mít měřič tepla.


Digitální indikátory jsou nejdražší, zato velmi přesné v měření a umožňují dálkový odečet. Každoroční odečty tepla a vody probíhají v tisícovkách bytových domů. Maddeo – dálkové odečty vody a tepla přes internet nebo pochůzkovým systémem. Měřící systém Maddalena – přesné vodoměry, měřiče tepla . V případě, že máte zájem o. Potřebuji on-line dálkový odečet ? V čem je lepší denostupňová metoda měření spotřeby tepla před klasickými indikátory na radiátorech?


Zajišťujeme montáže bezdrátových měřáků tepla na otopná tělesa v bytových.

Nevím podle čeho se vypočítavá spotřeba tepla na radiátoru který má dálkový odečet. Umožňuje dálkový odečet, po nainstalování již není třeba (s výjimkou poruchy). Poměrové indikátory na radiátory a teplotní senzory na zeď vybavené pro dálkový odečet bez vstupu do bytu. Dálkový odečet vody a tepla chrání vaše soukromí.


Pokud bydlíte v bytovém domě a máte na radiátorech umístěny poměrové rozdělovače tepla. Odečty tepla a vody probíhají v domácnostech od konce listopadu do konce. RAY, ideální pro měření spotřeby tepelné energie. Individuelní tarifní funkce. Paměť pro data za měsíců.


Rozsáhlé diagnostické údaje. Měřiče tepla a vodoměry, rozpočítávání a vyúčtování nákladů pro bytové domy. Využívá se pro dálkový odečet měřičů teplé a studené vody, čímž se zpřesní. To zajišťuje naprostou shodu mezi stavem počítadla měřiče tepla, chladu a vodoměru a hodnotou dálkového odečtu.


Integrita a spolehlivost dat je pro fakturační. Měřiče mohou být kdykoliv rozšířené o rádiový modul, který umožňuje dálkový odečet dat a integraci údajů o spotřebě na internetový portál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky